ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2017

Format i premis

El dia 6 de juliol, 21 projectes van pujar a l’escenari del Fòrum, seleccionats d’entre més de 100 projectes candidats. Cada un va disposar d’un minut per fer un elevator pitch i convèncer l’auditori de les virtuts de la seva proposta. Les presentacions dels projectes es van dividir en tres categories: ciències de la vida i la salut, TIC i altres tecnologies.

El públic va votar en temps real els nou finalistes del Fòrum d’Inversió, tres de cada categoria.

Els nou finalistes van aprofitar cinc minuts més d’exposició per convèncer els 24 inversors del jurat. Van respondre les preguntes dels inversors per demostrar la viabilitat i el potencial de negoci de les seves propostes.

 

Els premis

El Premi Fòrum d’Inversió s’atorga al projecte amb més potencial d’innovació i internacionalització d’entre els nou finalistes. El guardó consisteix en:

En el marc del Fòrum d’Inversió, també es va lliurar el V Premi de Reconeixement a la Trajectòria Emprenedora que, en edicions anteriors van rebre Lucas Carné i J. Manuel Villanueva, fundadors de Privalia; Miguel Vicente, fundador de Letsbonus; Jordi Carrera i Rafel Bru, fundadors de l’empresa STAT-Diagnostica; i Joaquim Domingo i Àlex Ollé, fundadors de Galenicum. El premi a la trajectòria emprenedora és un reconeixement a aquells emprenedors que, entre d’altres coses, han fet créixer la seva empresa amb especial èmfasi en la innovació, han generat llocs de treball de qualitat i donen suport a nous emprenedors en forma d’inversions o mentoria.