ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fòrum d'Inversió 2017

Presentació

El 6 de juliol del 2017 els emprenedors i inversors van tenir una cita a Barcelona, al Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, l’escenari dels millors projectes empresarials de l’any.

La 22a edició va arribar carregada d’idees innovadores que buscaven finançament. A la palestra van pujar 21 projectes empresarials, mentre que a l’espai de networking hi van ser tots: emprenedors i inversors que es van connectar en persona per generar sinergies i fer créixer l’ecosistema emprenedor.

 

El Fòrum va comptar amb la presència destacada de Yoram Wijngaarde, fundador de Dealroom, que va fer la conferència inaugural.

A més, es va comptar amb empreses i inversors del Regne Unit, país convidat de l’edició. Líder a Europa en nombre i volum d’operacions d’inversió, el Regne Unit és un exemple de mercat dinàmic i innovador en finançament. Segons dades de Dealroom, el capital aixecat per les empreses del país va sumar 3,4 bilions d’euros el 2016, seguit de lluny per França, Israel i Alemanya.

El 2017 les xifres seguien un bon ritme: en el segon trimestre, l’ecosistema emprenedor del país va aixecat la xifra rècord de 2,2 bilions d’euros. Durant el Fòrum d’Inversió, els assistents van poder conèixer start-ups angleses i inversors de Hoxton Ventures, Medicxi i White Star Capital.

Descobreix en un minut com és el Fòrum d'Inversió: