ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Continguts

Continguts

A continuació podeu consultar els vídeos i les presentacions de les diferents sessions de la darrera jornada:

El representant permanent del govern català a la Unió Europea, Amadeu Altafaj, va donar la benvinguda a la jornada, conduint la presentació de les noves convocatòries del programa Horitzó 2020. En aquesta entrevista, veuràs com posa èmfasi en el potencial de Catalunya dins l’àmbit europeu i en la necessitat de reforçar la influència catalana a la Unió Europea.

Accedeix a l'entrevista.

L’SME Instrument ofereix subvencions a pimes per a projectes d’innovació i internacionalització. La CE ha pressupostat 3.000M€ per al període 2014-2020 a través de convocatòries que tanquen cada tres mesos. A la jornada es van donar les claus de com funciona el programa i de com les empreses han d’enfocar el seu projecte. En aquest sentit, es va comptar amb l’aportació d’un coach, Carles Altes, que ha col·laborat amb empreses que han tingut èxit en les primeres convocatòries. Descobreix com pot ajudar el coaching en el procés d’innovació d’una empresa.

Accedeix al contingut.

Més de 50 pimes catalanes ja s’han beneficiat de l’SME Instrument, fet que suposa un 5% del total de pimes europees que han rebut ajut en les primeres convocatòries. Tot i les bones xifres de participació, les convocatòries són altament competitives i només un 10% dels participants aconsegueixen finançament. És per això que a la Jornada Connect-EU també es va voler comptar amb la visió d’una avaluadora, Núria Gil, que va oferir recomanacions a les empreses que vulguin presentar-se a alguna convocatòria. Descobreix què tenen en compte els avaluadors.

Accedeix al contingut.

Aquí podràs descarregar-te les presentacions de les diferents sessions de la Jornada Connect-EU que va tenir lloc el 27 d’octubre de 2015 a la Fira de Barcelona. Hi trobaràs la benvinguda d’Amadeu Altafaj, les noves convocatòries per a projectes de l’Horitzó 2020 pels diferents àmbits, les presentacions dels seminaris i la gran sessió plenària sobre els instruments financers per a la innovació.

Accedeix al contingut.