• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2015

Què i com menjarem en el futur? Com hi podem fer negoci?

Què s’està cuinant en el sector alimentari? Com ens afecta?

Les transformacions de la indústria alimentaria a nivell mundial. Oportunitats i reptes per a les empreses catalanes

Què s’està cuinant en el sector alimentari? Com ens afecta?

Els canvis en els hàbits de consum, la preocupació per a la sostenibilitat i la tecnologia estan modificant la manera de produir, distribuir i consumir aliments. L’aplicació de la tecnologia en l’alimentació està produint nous models de negoci disruptius que competeixen amb la indústria tradicional.

Davant d’aquest escenari, la innovació i l’ús de les noves tecnologies seran clau per tal que les empreses puguin mantenir el seu posicionament i quota de mercat.

Ponent

Màrius Robles, CEO i Co-founder de Reimagine Food. 

Consultor d’innovació, gestió del canvi i expert en tendències que ha treballat per grans empreses internacionals com Siemens, Vodafone, Boeing, Endesa, Cepsa, General Electric, Hewlett-Packard, Procter & Gamble, 3M, McDonalds, etc. 

Actualment és CEO i Cofundador de Reimagine Food una iniciativa que engloba una acceleradora de start-ups d’alimentació, serveis de consultoria en innovació per a empreses, un living lab per prototipar nous conceptes i projectes de recerca.

mrobles