ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2017

Entrevistes amb experts

A la Setmana de la Internacionalització, les empreses van poder exposar, validar i explorar les possibilitats dels seus projectes d’internacionalització amb els nostres experts de tot el món.

Es van realitzar entrevistes amb experts en internacionalització empresarial, en innovació internacional i en finançament, per a projectes internacionals o per rebre assessorament específic per accelerar la internacionalització de les startups.

També es va oferir el servei d’assessorament internacional sectorial, per a identificar els països amb més possibilitats.

45 minuts per canviar el futur de la teva empresa.

Entrevistes amb fins a 4 experts diferents. Amb una durada màxima de 45 minuts, serveixen per avaluar i impulsar els projectes d'internacionalització.

Les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de Catalunya coneixen de primera mà les tendències, les oportunitats de negoci i la realitat empresarial de gairebé 100 països diferents. Les entrevistes amb els seus directors són una ocasió única per obtenir informació sobre la viabilitat dels teus productes o serveis a cada país.

Tens un projecte d’innovació internacional? Tens tecnologia innovadora que vulguis comercialitzar internacionalment? Busques aliances internacionals per a un projecte de recerca i desenvolupament?

Entrevistes específiques amb els nostres experts en innovació europeus i internacionals per explorar les possibilitats dels projectes als països més punters en tecnologia aplicada dins el món empresarial.

Tens clar cap a on vols anar però no saps com podràs finançar el teu projecte d’expansió internacional?Existeixen moltes alternatives al finançament tradicional que poden ser-te útils.

Entrevistes amb els experts en finançament per a la internacionalització, a fi de trobar les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats.

El món és molt gran i la teva empresa segurament té més oportunitats de les que imagines. Per això, és important saber on dedicar els teus esforços d’internacionalització.

Entrevistes d’assessorament per a la internacionalització a fi d'explorar amb tu quins mercats concrets són els que tenen major potencial per al teu sector, per al model de negoci, els tipus de productes i el moment concret de la teva empresa.