Alimentació personalitzada i saludable
Cap a on van les tendències de consum i les oportunitats de negoci al voltant del món de l’alimentació?
En aquest seminari es va abordar els reptes que planteja l’evolució cap a un consumidor més exigent, més informat i molt més selectiu a l’hora de fer la seva cistella de la compra:
- Com l’e-commerce transforma no només les pautes de consum, sinó també els models de negoci
- Com evoluciona la legislació vinculada als perfils nutricionals
- Com ens afecten les noves paraules clau que estan sacsejant el sector: alimentació funcional, dietes, free from food, nutrigenòmica, 3d food printing, agricultura urbana, etc.
Ponents
Benvinguda
Sra. Cristina Peña, ACCIÓ - Generalitat de Catalunya
Tendències de mercat
Sr. Agustí Fons, IRTA - Generalitat de Catalunya
Tendències tecnològiques de l’alimentació personalitzada i saludable
Sr. Francesc Puiggròs, Eurecat
Oportunitats de negoci internacionals en alimentació
Sra. Gemma Puig, Oficina Exterior d'ACCIÓ a Sydney