• Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Setmana de la Internacionalització 2017

Alimentació personalitzada i saludable

Cap a on van les tendències de consum i les oportunitats de negoci al voltant del món de l’alimentació?

En aquest seminari es va abordar els reptes que planteja l’evolució cap a un consumidor més exigent, més informat i molt més selectiu a l’hora de fer la seva cistella de la compra:

  • Com l’e-commerce transforma no només les pautes de consum, sinó també els models de negoci.
  • Com evoluciona la legislació vinculada als perfils nutricionals.
  • Com ens afecten les noves paraules clau que estan sacsejant el sector: alimentació funcional, dietes, free from food, nutrigenòmica, 3d food printing, agricultura urbana, etc.

Ponents

Benvinguda
          Sra. Cristina Peña, ACCIÓ - Generalitat de Catalunya

Tendències de mercat
          Sr. Agustí Fons, IRTA - Generalitat de Catalunya

Tendències tecnològiques de l’alimentació personalitzada i saludable
          Sr. Francesc Puiggròs, Eurecat

Oportunitats de negoci internacionals en alimentació
          Sra. Gemma Puig, Oficina Exterior d'ACCIÓ a Sydney

 

Consulta el material del seminari