ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Fer negocis a Israel

La llarga aposta pel coneixement i la innovació

Oportunitats de negoci a l'Aràbia Saudí Israel d'Orient Mitjà i nord d'Àfrica

Salut i serveis sanitaris

Oman

Salut i serveis sanitaris


Oman té l'objectiu de reduir els pacients que s'envien a l'estranger

El Sultanat d'Oman és conegut pels sòlids fonaments del seu sistema nacional d'atenció sanitària. De fet, el sector sanitari del país ha experimentat un creixement admirable durant les últimes dècades.

Desplegar més opcions de Oman té l'objectiu de reduir els pacients que s'envien a l'estranger

Oman encara depèn en gran mesura de l'experiència mèdica estrangera, així com de medicaments i equips importats, però s'estan realitzant esforços seriosos per canviar-ho. De cara al futur, la creixent importància del sector privat, així com les mesures adoptades per a l'atenció preventiva, donaran lloc a moltes oportunitats per a proveïdors privats i professionals mèdics estrangers.

Amagar més opcions de Oman té l'objectiu de reduir els pacients que s'envien a l'estranger
TIC i transformació digital

Aràbia Saudí

TIC i transformació digital


Transició a les Smart Cities i la transformació digital

La Saudi Vision 2030 té com a objectiu transformar l’Aràbia Saudita en un centre TIC competitiu a nivell mundial, amb tecnologies modernes i una societat de la informació capacitada.

Desplegar més opcions de Transició a les Smart Cities i la transformació digital

L’ambició preveu molts temes d’inversió, inclòs el desenvolupament de contingut i suports digitals, l’expansió del sistema de telecomunicacions, la digitalització del país i la creació de noves indústries d’alta tecnologia i intel·ligents. S'esperen força oportunitats per a les empreses catalanes en aquest sector.

Amagar més opcions de Transició a les Smart Cities i la transformació digital
Alimentació

Emirats Àrabs Units

Alimentació


El 'hub' d'alimentació de l'Orient Mitjà

Entre els països del GCC, els Emirats Àrabs Units, a causa de la falta de producció local, la gran afluència de visitants estrangers i les seves activitats de reexportació, són el mercat més gran de productes alimentaris de la regió.

Desplegar més opcions de El 'hub' d'alimentació de l'Orient Mitjà

Addicionalment, els Emirats Àrabs Units acullen una de les fires més importants del sector dins de la regió d'Orient Mitjà i possiblement del món: la Gulfood Exhibition. Aliments bàsics com els cereals, altres per satisfer la demanada interna (carn, lactis, marisc), aliments processats per atendre les diverses preferències culinàries de la seva població multicultural (aperitius, enllaunats, salses i condiments) o fruites i verdures ja que el clima no és propici per a la producció agrícola són alguns dels productes que s'importen.

Amagar més opcions de El 'hub' d'alimentació de l'Orient Mitjà
Electrònica i electricitat

Marroc

Electrònica i electricitat


Electricitat i electrònica, sectors emergents de l’economia marroquina

Les grans corporacions veuen el Marroc un país on poder-se deslocalitzar per la producció dels seus components a uns costos molt competitius.

Desplegar més opcions de Electricitat i electrònica, sectors emergents de l’economia marroquina

El sector de l'automoció i de l'aeronàutica i la voluntat del govern d'industrialitzar el país fan que les inversions estrangeres siguin cada cop més importants; a tot això, cal afegir les facilitats que atorga el govern a la implantació d'aquestes empreses per produir a les zones franques i industrials de Tànger i Casablanca. S'estan creant molts centres de formació per a estudis de grau superior. D'aquesta manera, la mà d'obra passa a ser qualificada.

Amagar més opcions de Electricitat i electrònica, sectors emergents de l’economia marroquina

Vols trobar les millors oportunitats per a la teva empresa?
Descobreix el recomanador d'Oportunitats de Negoci

Vols saber més sobre oportunitats de negoci? 

Israel: informes, casos d’èxit i coneixement empresarial