Marketplace Covid-19
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

OKTICS ATZ: Mampares protectores i digitalització de comandes a hotels i restaurants

06/04/2020 14:41
OKTICS ATZ: Mampares protectores i digitalització de comandes a hotels i restaurants

Especialitats: Consultoria, enginyeries, tecnologies i altres serveis per a empreses - Productes EPI i material sanitari de protecció: ulleres i guants de nitril

Paraules clau: Protecció, mampara, digitalització

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim mampares de seguretat de vidre temperat per protegir-se davant de tot tipus de contagi víric. Disposen de pantalla informativa. Especialment indicades per llocs amb atenció al públic com hospitals, clíniques, farmàcies, bancs, retail, oficines, despatxos, gimnasos i tot tipus de comerços. Som una empresa tecnològica spin-off de CIMNE (UPC), especialitzada en la transformació digital. Hem llençat aquest producte amb nostre partner Duriglass, especialitzats en la fabricació, disseny i comercialització de vidre transformat.

També oferim Magic Stickers, etiquetes impreses autoadhesives per digitalitzar les cartes i menús de restaurants i hotels. Aquesta tecnologia permet a l´usuari fer una comanda des del mòbil únicament apropant-lo a l’adhesiu, sense necessitat de descarregar-se ninguna aplicació, evitant el contacte de les mans amb el paper. També es poden utilitzar com a punts de venda on-line en qualsevol emplaçament com ara l’interior de vehicles, finestres, mampares, portes, etc.

Contacte: web - e-mail