Marketplace Covid-19

Paraules clau: e-learning, moodle, formació online

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Posem a disposició de les empreses que ho necessitin les nostres plataformes de formació en línia. Som socis oficials de Moodle i oferim tots els serveis necessaris per poder fer formació online, tant a entitats acadèmiques com a empreses.

Hem engegat un projecte per oferir plataformes de manera gratuïta a aquelles entitats que les necessitin per poder continuar amb la seva activitat formativa.

Contacte: web - e-mailTwitter

3&PUNT SOLUCIONS INFORMÀTIQUES, SL: Plataformes de formació en línia

Paraules clau: Cloud, big data, web, e-commerce, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Masnou, el (Maresme)

Descripció: Som una empresa especialitzada en tecnologia i especialment, en e-commerce, B2B, computació al núvol i big data, entre d’altres. Amb la tecnologia podem trobar solucions ràpides per facilitar la comunicació, processament i gestió de la informació. Podem recomanar diferents eines i solucions a les empreses que necessitin recolzament amb el treball remot. Estem a la disposició de qui tingui necessitats tecnològiques.

Contacte: web - e-mail - Twitter

3LLIDEAS.COM: Assessorament pel treballar remotament

Paraules clau: Consulta, Whatsapp, metge, dubte

Sector: Salut i equipaments mèdics

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim un servei de telemedicina que utilitza aplicacions de missatgeria existents, com Whatsapp, Telegram o SMS, per oferir una microconsulta mèdica en un temps de 5-10 minuts. És un sistema extremadament eficient que pot reduir la càrrega del sistema sanitari.

L’usuari es dona d’alta anònimament a través d’un codi QR o contactant un número de telèfon per Whatsapp i envia preguntes als metges que responen en 5-10 minuts. 

Contacte: web - e-mail - Twitter

ABI HEALTH SPAIN, SL: Microconsultes mèdiques per whatsapp

Paraules clau: Telemedicina, psicologia, professionals sanitaris, suport mental, recursos de salut mental

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Aimentia ha habilitat un servei especial gratuït per donar suport psicològic al personal sanitari que es troba a la primera línia d'acció de la COVID-19. Els professionals reben un accés personalitzat a la plataforma telemàticament amb una atenció 24h amb professionals col·legiats i en actiu (psicòlegs i psiquiatres) adjunts a Aimentia.

També s'integra un sistema de recursos digitals (guies, protocols, articles), de fonts oficials com col·legis, hospitals, institucions de salut mental per proporcionar als usuaris d'Aimentia suport o eines per superar el confinament de la millor manera.

Contacte: web - e-mail

 

AIMENTIA HEALTHTECH: Suport psicològic per a professionals sanitaris

Paraules clau: App, gamificació, web, programació

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Descripció: Programem a mida apps per a mòbils, web, backends i gamificació.

Oferim serveis de programació a mida, desenvolupem apps per a mòbils o tablets, fem disseny web i plataformes backend o frontend d'aplicacions basades en web o en Internet.

Contacte: webe-mail - Twitter

AIMTECH CONSULTING, SL: Apps, programació web i gamificació

Paraules clau: Operador, trucades, desviaments, telefonia, videoconferència, audioconferència

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim serveis de telecomunicacions remotes. Per exemple, oferim serveis d'operador en veu fixa, dades i mòbil, activació de desviaments de trucades i una plataforma col·laborativa que integra veu i mòbil. També oferim serveis de teletreball integrant veu fixa a ordinadors i mòbils, així com funcions addicionals: videoconferència, compartició escriptori, compartició arxius.

Contacte: webe-mail - Twitter

AN Connect 05, SL: Serveis de telecomunicacions remotes

Paraules clau: Integració telefonia fixa, Videoconferència, Audioconferència

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim serveis per mantenir la telefonia fixa de les empreses quan treballen en remot. Podem replicar l’estructura de telefonia fixa en remot sense haver de realitzar la portabilitat de la línia i sense permanència. La nostra solució permet rebre trucades corporatives i transferir a una extensió interna, a més d’emetre trucades corporatives mostrant el fix d'empresa (no el mòbil privat o corporatiu de la persona que realitza la trucada). Oferim la implementació en 24-48 hores. Addicionalment també podem incorporar funcions ampliades com ara la videoconferència, la compartició d’escriptori i d’arxius.

Contacte: web - e-mail - Twitter

APLICACIONES ELÉCTRICAS ENE, SA: Telefonia fixa corporativa en remot

Paraules clau: Solucions en remot, e-learning, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim dues solucions de manera completa fins a l'1 de juliol de 2020, mentre esperem que la crisi de la Covid-19 se solucioni.

Amb la solució “Sistema de gestió de l'aprenentatge (LMS)” volem ajudar a optimitzar el temps amb una sèrie de cursos. Podeu trobar-la aquí.

Amb la solució “Zoho Remotely” podeu fer la vostra feina de forma remota, gràcies a una suite completa d'aplicacions que us ajudaran a comunicar-vos, col·laborar i ser productius. Podeu trobar-la aquí: https://appsimplantadores.com/teletrabajo-zoho-remotely-signup/

 

Contacte: web - e-mail - Twitter

APPS IMPLANTADORES: Solucions de treball i d’aprenentatge a distància

Paraules clau: Teletreball, apps

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Girona (Gironès)

Descripció: Aplicació per a smartphones, tablets i ordinadors que amplia l’espai de treball de tots els membres gestors d'una empresa o organització.

Permet la creació de: grups de treball, mur de publicacions, xat individual i en grups, documents compartits, concertar reunions i esdeveniments, enquestes, permisos d'usuari, notificacions e-mail i push, estadístiques globals i específiques de cada grup. És un espai totalment privat.

Actualment aquesta aplicació ja l'utilitza PIMEC, la Cambra de Comerç de Girona i el Fòrum Carlemany, facilitant i centralitzant les comunicacions entre els seus membres.

Contacte: web - e-mail - Twitter

ARTIC: Aplicació per a la creació d’una comunitat digital privada

Paraules clau: Videoconferència, teletreball, streaming , telemedicina

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim una solució que incorpora serveis de videoconferència, connexions en streaming facilitats per al teletreball i per a la telemedicina. És una tecnologia al núvol que no requereix cap tipus de material específic, més enllà d0un ordinador i una càmera. Disposem de la certificació ISO27001, fet que assegura la protecció de les dades i els usuaris d’empreses i entitats, a diferència d’altres plataformes. És compatible amb totes les marques i plataformes del mercat. lo cual asegura una proteccion total de los datos y usuarios de las empresas y entidades.

 

Contacte: web - e-mail

ATHOS EUROPE, SLU: Plataforma de serveis de videoconferència, teletreball i telemedicina

Paraules clau: Col·laboració, videoconferències, xats, equips de treball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Volem ajudar les empreses amb sis mesos gratuïts del servei Microsoft Teams perquè puguin treballar en equip remotament. Podem ajudar a activar el servei i a fer-lo servir. Amb Microsoft Teams les empreses poden:

- Fet xats grupal o enviar missatges individuals.

- Fer videoconferències i realitzar reunions des de qualsevol lloc.

- Compartir documents ofimàtics des de qualsevol lloc i en temps real.

- Màxima seguretat.

Contacte: webe-mail

AWERTY: Instal·lació Microsoft Teams

Paraules clau: Telemedicina, xat, videoconferència

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim una plataforma de telemedicina amb agenda, registre clínic bàsic, comunicació per xat i videconferència, per a professionals i pacients. Es pot usar en un entorn web i en Apps per a Android i iOS.

És molt senzilla d’usar i de posar en marxa. Actualment funciona en alguns centres de Catalunya.

Contacte: web - e-mail - Twitter

BE HEALTHCARE IT (beHIT): Plataforma de telemedicina

Paraules clau: Teletreball, núvol, escriptori remot de treball, segur, adaptat, econòmic

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Estem especialitzats en adaptar virtualment l'espai de treball i traslladar l'entorn local de les empreses a un entorn al núvol completament a mida. Els treballadors disposen d'un escriptor virtual amb ofimàtica al qual poden accedir a través d'una pàgina web i unes credencials que els proporcionem. D'aquesta manera, tenen accés segur a tots els seus documents i programes corporatius. Amb la missió d'ajudar estem assumint els costos d'alta, els treballs de migració i la configuració personalitzada de cada usuari i l'assistència, a més d'ajustar el preu tot el que els proveïdors de llicències ens permeten.

Contacte: web - e-mail - Twitter

BESERVICES: Entorn de teletreball al núvol

Paraules clau: aïllament, monitorització, prevenció, medical devices

Sector: Salut i equipaments mèdics

Ubicació: Sabadell (Vallès Occidental)

Descripció: BC Link és una plataforma per a la captura i el processament de dades de qualsevol dispositiu mèdic. Permet equipar unitats improvisades de contagiats amb les centrals de monitoratge en qüestió de poques hores. També permet definir alertes i notificacions sobre els paràmetres monitoritzats.

La plataforma facilita també el monitoratge des d'ubicacions externes i per tant limita els accessos físics del personal, fet que ajuda a reduir el risc de contagi del personal d’assistència.

Contacte: web - e-mail

BETTER CARE, SL: captura i processament de dades de dispositius mèdics

Paraules clau: Teleconferència, plens, junta, ajuntament, seguretat

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim la plataforma Taula Oberta per fer plens i juntes on-line per a administracions i empreses.

Taula Oberta és un sistema complet de videoconferència per a plens d'ajuntaments, juntes d'empresa i altres organitzacions, que necessiten un procés reglat de trucada.

La plataforma permet establir els rols de moderador i d’usuari, facilita l’estructura de les reunions, optimitza les intervencions i el temps d’ús de paraula, compta amb un sistema de votacions i de visualització dels resultats i també ofereix servei de streaming, entre d’altres.

Garantim ID únics per DNI-e o Yubikey i tenim els servidors a Alemanya (GDPR).

Contacte: webe-mail - Twitter

BIFACILITY, SL: Plataforma on-line per a plens i juntes d’administracions

Paraules clau: Teletreball, Zimbra, Proxmox, Virtualització, CRM, Nextcloud, OnlyOffice, Cloud Computing

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Lleida (Segrià)

Descripció: Oferim sistemes que permeten treballar a distància, a través de serveis de correu col·laboratiu (Zimbra), sistemes de gestió de fitxers online (Nextcloud) amb videoconferència i edició de documents online (OnlyOffice), sistemes de virtualització d'escriptori (Proxmox) i gestió de clients online (suiteCRM). Treballem amb programari lliure i amb servidors a Europa (França i Alemanya)

Contacte: webe-mail - Twitter

BTACTIC, SCCL: Sistemes de teletreball

Paraules clau: Cloud, vpn, teletreball, seguretat, sistemes, software

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Vic (Osona)

Descripció: Oferim solucions TIC per facilitar el teletreball a les empreses que ho necessitin. Disposem de servidors al núvol (VPS), tallafocs i VPN i escriptoris remots. A més, podem treballar en la migració dels servidors a sistemes cloud escalables per teletreball a mida de cada empresa. Incorporem serveis de protecció i còpies de seguretat. Oferim solucions informàtiques professionals: software, sistemes, seguretat , equipament informàtic, virtualització, manteniment, serveis web i mobilitat.

Contacte: webe-mail - Twitter

BUSINESS TIC CONSULTORIA, SL: Solucions TIC per al teletreball

Paraules clau: Teletreball, VPN, LAN, MAN, WAN

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Som una empresa de serveis informàtics. Oferim serveis de connexió remota, ciberseguretat, protecció de les telecomunicacions i connectivitat a Internet en llocs remots, entre d’altres, per facilitar el teletreball a les empreses que ho necessitin.

Contacte: web - e-mail

B'WIRELESS: Serveis informàtics per al teletreball i les telecomunicacions

Paraules clau: Triatge, optimització, evitar col·lapse

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

Descripció: Oferim solucions avançades basades en dades. Tenim una API basada en intel·ligència artificial (IA) que permet derivar els malalts a l'hospital òptim, en funció de l'ocupació dels hospitals, de la gravetat del pacient i de la seva ubicació. La IA permet classificar i triar la millor opció tenint en compte un conjunt de factors:

  • Les variables del pacient: edat, sexe.
  • La ubicació: CP, distància als diferents hospitals.
  • La situació clínica: les variables incloses a l’aplicació de la Generalitat de diagnòstic i prenent en consideració les variables de context:
  • Distància a hospitals més propers.
  • Disponibilitats de llits UCI.

Contacte: web - e-mail - Twitter

CLEVERDATA: Optimització de la ubicació dels malalts

Paraules clau: Telemedicina

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Sant Joan Despí (Baix Llobregat)

Descripció: Oferim les nostres solucions de telemedicina, incloent tant les sessions de videoconferència amb el pacient o el personal hospitalari, com la integració amb la plataforma tecnològica hospitalària per a la integració amb l’historial clínic del pacient.

Contacte: web - e-mail - Twitter

COMMON MANAGEMENT SOLUTIONS, S.L: Sistemes de telemedicina

Paraules clau: Teleassistència, coordinació, IoT, IA

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Terrassa (Vallès Occidental)

Descripció: Oferim la nostra plataforma de teleassistència als centres de salut, als ajuntaments i als proveïdors de serveis sanitaris, entre d’altres.

Ajudem a evitar la saturació dels serveis d'emergència mitjançant la tecnologia IoT i la intel·ligència artificial.

Contacte: web - e-mail

CONNECTHINK INNOVATION: Plataforma d’assistència domiciliària

Paraules clau: Teletreball, informàtica

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Terrassa (Vallès Occidental)

Descripció: Oferim serveis de suport informàtic, venda i reparació d'equips i accessoris. Actualment podem ajudar-vos a adaptar la vostra empresa per realitzar teletreball i configurar el vostre negoci.

Contacteweb - e-mail 

CONEX-CENTER: Serveis d’informàtica per adaptar les empreses al teletreball

Paraules clau: Escriptori remot, VDI, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Som una empresa TIC de serveis per a les empreses basats en una centraleta virtual. Us ajudem a treballar des de qualsevol lloc amb serveis al núvol. Oferim serveis per al teletreball, d’escriptori remot i telefonia IP per a aquelles empreses que necessitin realitzar la seva activitat a distància.

Contacte: web - e-mailTwitter

COZENTIC, SL: Serveis de centraleta i escriptori remot per al teletreball

Paraules clau: telemedicina, consulta mèdica on-line, dubtes sobre salut

Sector: Salut i equipaments mèdics

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Doctoralia som un portal que posa en contacte professionals de la salut i pacients.

Hem desenvolupat una eina de consulta mèdica on-line que posem a disposició de tots els professionals de forma gratuïta.

Aquesta eina permet realitzar videoconsultes mèdiques amb seguretat i està oberta tant a professionals de la sanitat privada com a institucions públiques que hi estiguin interessades.

A més, disposem d'un sistema de pregunta a l'expert que permet a la població canalitzar els seus dubtes sobre salut.

Contacte: web - e-mail 

DOCTORALIA: Consulta mèdica on-line gratuïta

Paraules clau: Teletreball, Oficce 365, Google Suite, Ciberseguretat, asistencia Remota, fitxatge online

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Hospitalet de Llobregat, l' (Barcelonès)

Descripció: Oferim diferents solucions per al teletreball com ara el servei de suport per ajudar als usuaris que estan teletreballant, suport a les baixes d’equips absorbint part de les seves tasques en remot, optimització de la gestió de les comunicacions o seguiment digital dels horaris i fitxatges, entre d’altres.

Contacte: web - e-mail 

ENTELGY CONSULTING, SA: Solucions per al teletreball

Paraules clau: Suport informàtic, teletreball, telecomunicacions, accés a internet, serveis cloud

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Reus (Baix Camp)

Descripció: Posem a disposició el nostre departament de servei tècnic per aquelles empreses que col·laborin amb solucions de salut o investigació de la Covid-19 i puguin necessitar dels nostres serveis tècnics, ja sigui per solucionar temes de teletreball, servidors cloud, accés a internet o simplement suport tècnic IT.

Contacte: web - e-mail

EPIC TELECOM: Serveis de telecomunicacions per a empreses col·laboradores amb la Covid-19

Paraules clau: Cloud server, cloud desktop, núvol, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Lleida (Segrià)

Descripció: Oferim un servei per accedir al lloc de treball des de qualsevol altre ubicació. L'escriptori cloud, (al núvol), permet teletreballar des de qualsevol lloc amb les dades actualitzades a temps real.

La tecnologia cloud permet treballar amb seguretat de dades i amb tots els programes actualitzats.

Contacte: web - e-mail - Twitter

ESOFITEC GLOBAL SOLUTIONS, SL: Servidor i escriptori al núvol

Paraules clau:  E-learning

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció:  Oferim una aplicació e-learning enfocada al sector mèdic i sanitari. Aquesta una eina permet interactuar en temps real, és senzilla i intuïtiva per a tots els usuaris. Permet crear comunitat i fomentar l’aprenentatge a distància.

Contacte: web - e-mail

GOO APPS: Plataforma d’aprenentatge a distància per al sector de la salut

Paraules clau: Software, atenció domiciliària, alertes de telemonitorització

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Sabadell (Vallès Occidental)

Descripció: Disposem d’un software per a la gestió equips d’atenció domiciliària i alertes de telemonitorització. Aquest programari compleix els requisits de protecció de dades i seguretat per gestionar múltiples equips. Permet realitzant tasques urgents o programades i realitzar un seguiment de les tasques i del personal en una sola pantalla. Permet també la gestió d’alertes generades per sensors, que es poden gestionar a través d’un CRM de manera estructurada.

Contacte: web - e-mailTwitter

HIGIATECH HEALTH TECHNOLOGIES, SL: Software per a la gestió equips d’atenció domiciliària i alertes de telemonitorització

Paraules clau: coordinació, personal, gestió

Sector: Altres

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Des de Hiremeapp ens posem a la teva disposició i et facilitem la nostra tecnologia de matchmaking i de gestió geolocalitzada de personal, per ajudar en la situació actual.

La nostra plataforma es pot usar com a base de dades al núvol per optimitzar la distribució dels professionals entre els diferents hospitals i gestionar el personal de cada centre sanitari. Permet coordinar, seleccionar i contractar professionals sanitaris i optimitzar la seva distribució geogràfica per tot l’Estat.

Contacte: web

HIREMEAPP: Coordinació i distribució de personal sanitari

Paraules clau: TIC, VPN, escriptoris remots

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim serveis informàtics i recursos TIC per a la connexió VPN. Els escriptoris remots permeten que els usuaris accedeixin al seu lloc de treball des de qualsevol ubicació.

També tenim una xarxa de professionals de perfil informàtic per ajudar les empreses en aquests moments.

Contacte: web - e-mail

I3E INFORMÀTICA: Recursos TIC i connexió VPN

Paraules clau: teletreball, sales de conferència, treball en remot

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Cambrils (Baix Camp)

Descripció: Volem afavorir l'accés al teletreball gràcies a les nostres solucions per a l’empresa. Fins al 30 de juny oferim de manera gratuïta l'alta al sistema de Microsoft Teams, Dialog i a les sales de conferència (fins a 100 participants sense necessitat d’ordinador). D'aquesta manera podem garantir el treball en remot i la continuïtat de l'activitat professional amb total seguretat i agilitat.

Contacteweb - e-mail 

ICC TELECOM: Recursos gratuïts de teletreball

Paraules clau: e-commerce, atenció a domicili, urgències mèdiques

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Sabadell (Vallès Occidental)

Descripció: Oferim una plataforma d’e-commerce perquè els centres mèdics puguin donar servei als seus pacients a domicili. Oferim la plataforma i també el servei d'urgències, perquè les clíniques i els centres mèdics puguin mantenir la seva activitat en aquests moments.

Contacte: web - e-mail - Twitter

IDEALMEDIC, SL: Seguiment de pacients i servei d’urgències

Paraules clau: teletreball, VPN, Office 365, centraleta virtual, cloud

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Terrassa (Vallès Occidental)

Descripció:Durant els últims dies ha sorgit la necessitat inherent de treballar a distància. Des d’Ilimit podem donar-vos un cop de mà en diversos sentits: accés als recursos locals (VPN), Office 365 (Microsoft ofereix 6 mesos de llicència sense cost), centraleta al núvol (atendre trucades des de qualsevol dispositiu), etc.

Contacte: web - e-mail - Twitter

ILIMIT COMUNICACIONS, SL: Serveis de Teletreball (VPN, Office 365 i Centraletes Cloud)

Paraules clau: Plataforma col·laborativa, gestió documental, plataforma de formació online, serveis de firma electrònica remota, assessorament

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim els nostres serveis al núvol a les empreses que hagin d’implementar serveis informàtics per al teletreball.  Trobaran una plataforma col·laborativa per compartir informació, e-mails, calendaris o conferències. Inclou un sistema de gestió documental per compartir documents amb seguretat que permet disposar de fluxos de treball, permisos, versions i auditories. També disposen d’una plataforma de formació online per penjar cursos de tot tipus, tant estàndard com a mida. També oferim un servei de firma electrònica remota de documents amb validesa legal. Oferim qualsevol d'aquest serveis de forma gratuïta de moment fins al dia 30 de d'abril

Contacte: web - e-mail

 

INNOVACIÓN INFORMÁTICA YNTEGRA2: Plataforma col·laborativa i serveis al núvol per al teletreball

Paraules clau: E-commerce, logística, comerç

Sector: Logística, e-commerce i distribució

Ubicació: Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Descripció: Oferim una plataforma on-line per ajudar el petit comerç i els fabricants, de forma ràpida, en la venda dels seus productes de proximitat. També oferim serveis de formació i logística per a entregues a domicili.

Contacte: webe-mail - Twitter

INVERTIAWEB INNOVA SOLUTIONS, SL: Plataforma on-line per la venda de productes de proximitat

Paraules clau: Programació mèdica, organització, teletreball mèdic

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: MEDIKINES és un programa de gestió informàtica de serveis mèdics i d’infermeria que soluciona el problema del dia a dia dels equips de guàrdies, dels quiròfans, de les consultes i les substitucions, entre d’altres.

Permet gestionar les incidències habituals i és molt útil per a caps de servei, direcció d’infermeria, supervisors, coordinadors i secretàries. Permet fer totes les tasques 100% on-line. Disposa també de funcionalitats extres a mida.

Contacte: web - e-mail - Twitter

KONECTA TRADERON, SL: Plataforma intel·ligent per a la gestió de serveis mèdics

Paraules clau: Videoconferència, comunicació, xat, contact center

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim de manera gratuïta la nostra plataforma al núvol perquè els pacients ingressats puguin comunicar-se amb els seus familiars per videoconferència. Tot plegat de manera integrada al web de l’hospital on es troba ingressada la persona. Es pot usar des de mòbils i des de tauletes tàctils.

També serveix com a xat i videotrucades per atendre persones que no poden fer desplaçaments.

Contacte: web - e-mail

KYCUS CUMMUNICATION, SL: Plataforma per a videotrucades i xat per a ‘call centers’

Paraules clau: videoconferències

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim el nostre producte Enreach meetings, una solució de videoconferència que permet iniciar reunions en línia directament des del navegador, sense la necessitat de descarregar programari extern. Aquesta tecnologia està basada en WebRTC, de manera que els convidats a la videoconferència només necessiten fer clic en un enllaç per accedir a la sala de reunió. A més a més, permet fer proves d’àudio i vídeo abans de l’inici de la reunió. Oferim aquest programari gratis fins a l’1 de setembre.

Contacte: web - e-mailTwitter

MASVOZ TELECOMUNICACIONES INTERACTIVAS, SLU: Solució de videoconferència

Paraules clau: Teletreball, xarxes privades virtuals, firewalls, portàtils, antivirus, office 365

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Ens oferim per proveir serveis d’organització, gestió, proveïment i manteniment de sistemes de teletreball avançats, que permetin als empleats treballar des del seu domicili amb la mateixa capacitat que des del seu lloc de treball. Podran tenir ple accés als sistemes de gestió i als seus arxius, mantenint la seguretat. També proveïm sistemes de gestió logística i compres.

Contacte: web - e-mail

MF WINFOR, SLU: Equips i sistemes de teletreball

Paraules clau: E-mail, e-mail màrqueting, comunicació omnicanal

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Màlaga

Descripció: Oferim la nostra eina SAAS de comunicació i màrqueting omnicanal de forma totalment gratuïta mentre duri l'estat d'alarma per facilitar la realització del teletreball.

Contacteweb - e-mail 

MOONMAIL, SL: Eina gratuïta de comunicació omnicanal

Paraules clau: Teletreball, seguretat, videoconfèrencia, ciberseguretat

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Lleida (Segrià)

Descripció: Estem especialitzats en oferir solucions d’informàtica segura per a aquelles empreses que la necessiten per a continuar produint.

En aquests moments, on s'ha demostrat que moltes empreses poden continuar en marxa sense una presència física de molts dels seus treballadors, es més important que mai assegurar que les eines que es fan servir són segures.

Les nostres solucions de serveis gestionats asseguren que els centres de dades continuïn en funcionament i que els treballadors puguin disposar d'unes eines de teletreball basades en tecnologies Microsoft que compleixen els requisits de seguretat.

Contacteweb - e-mail - Twitter

Paraules clau: Comunicació, personal de producció, whatsapp d'empresa

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

Descripció: Oferim gratuïtament mentre duri la crisi sanitària i el confinament, i sense cap compromís posterior, l'ús de la nostra tecnologia de comunicació amb els treballadors de primera línia, que no treballen davant de l'ordinador (serveis de neteja, personal a fàbriques, transport i logística, personal sanitari, assistencial, etc.).

Ommnio és una plataforma de missatgeria instantània dissenyada especialment per als treballadors que NO fan la feina davant de la pantalla. La plataforma permet tenir-los informats i connectats amb una eina corporativa que s'instal·la en el seu mòbil personal.

Contacte: web - e-mailTwitter

OMMNIO: Missatgeria instantània específica per al col·lectiu de primera línia ‘deskless’

Paraules clau: Serveis TIC, cloud, e-learning, chatbots, apps, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim serveis TIC per a les empreses, administracions i organismes que requereixin suport mentre realitzen teletreball. US podem ajudaren les següents àrees: equips de desenvolupament TIC en modalitat teletreball; desenvolupament d'aplicacions com apps mòbils, webs, chatbots, assistents de veu, etc;  serveis al núvol; eines de teletreball, i formació per al teletreball i e-learning, entre d’altres.

Contacteweb - e-mail - Twiiter

OPENTRENDS: Serveis TIC per al teletreball

Paraules clau: Teletreball, Seguretat, Ciberseguretat

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Som una empresa de serveis TIC i informàtica. Oferim plataformes tecnològiques segures per poder treballar de forma remota. Les nostres solucions garanteixen la seguretat de les dades que es comparteixen durant el teletreball.

Contacte: web - e-mail

OPTIMUMTIC, SL: Ciberseguretat per al teletreball

Paraules clau: Psicologia, salut, coach

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Sant Andreu de Llavaneres (Maresme)

Descripció: Psonríe és un servei d'orientació psicològica on-line perquè les empreses ofereixin atenció psicològica als treballadors de forma remota. Oferim atenció psicològica professional les 24 hores del dia de forma immediata i completament anònima.

A través d'una aplicació mòbil i web, pots parlar amb un psicòleg via xat o veu, sense esperes. Més de 150 psicòlegs professionals validats atenen el servei.

Contacte: webe-mail

PSONRÍE: Servei de psicologia on-line 24 h per als treballadors

Paraules clau: Signatura Electrònica; Signatura Digital; Signatura Remota; Plataforma Digital; certificat digital; signatura contractes

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Descripció: Gestió de signatura electrònica remota de qualsevol tipus de document, com ara ordres de compra, autoritzacions, signatures a proveïdors, comandes, contractes laborals, actes, signatures sol·licitant / aprovador. Per això, proporcionem la nostra plataforma send2sign.

Contacteweb - e-mail - Twitter

QUALITA SOLUTIONAS & CONSULTING, SL: Signatura electrònica remota

Paraules clau: Accés remot, router industrial, industria 4.0, gestió remota, automatització industrial,

Sector: Indústria 4.0

Ubicació: Ametlla del Vallès, l' (Vallès Oriental)

Descripció: La nostra empresa està especialitzada en serveis d’automatització industrial. Per això, oferim accés remot a maquinària i processos industrials per tenir-ne el control i poder realitzar-ne la monitorització des de casa o l’oficina. Oferim connectivitat a través d'internet (ethernet, wifi, 4G) amb un servei fàcil, segur, ràpid i econòmic.

Contacte: web - e-mailTwitter

SIDE: Accés remot per monitoritzar maquinària industrial

Paraules clau: Teletreball, vpn, connexió remota 

Sector: TIC i transformació digital 

Ubicació: Balsareny (Bages)

Descripció: Oferim una solució ràpida i servei d’assistència tècnica a petites i mitjanes empreses per poder-se connectar a l'ordinador de la feina des de casa, mitjançant una connexió segura VPN.

Contacte: web - e-mail

Paraules clau: Diabetis, telemedicina, teleassistència, autogestió

Sector: Salut i equipaments mèdics

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció:  Oferim una plataforma de gestió de la diabetis a distància.

La telemedicina i la teleassistència tenen un paper important en ajudar-nos a gestionar millor el repte actual reduint riscos, evitant contactes innecessaris i descongestionant el sistema.

La nostra plataforma permet als professionals de la salut monitoritzar de forma remota els pacients, ajustar la teràpia, comunicar-se amb els pacients en línia i proporcionar una gestió de la població eficient i personalitzada.

L'aplicació permet als pacients guanyar control i autogestionar-se, amb un tractament i independència òptims, mitjançant la informació de les dades i la connectivitat.

Contacte: web - e-mail - Twitter

SOCIALDIABETES: Plataforma de gestió de la diabetis a distància

Paraules clau: Telemedicina, telemonitorització, teleassistpencia, atenció no presencial, eHealt

Sector: TIC i transformació digital 

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: Oferim una solució per a la gestió remota de pacients infectats per Covid19. Es tracta d’una plataforma per a la prestació de serveis de gestió remota de pacients, telemonitorització clínica i serveis de salut connectats amb diferents components (una aplicació per al pacient, una d’atenció domiciliària professional i una plataforma web de triatge clínic). Es pot integrar amb dispositius mèdics i inclou un sistema d'alertes i notificacions que permeten el seu ús sense entrar a la plataforma. Marcat CE com a producte sanitari.

Contacte: web - e-mail - Twitter

TUNSTALL IBERICA, Iberica SAU: Solució per a la gestió remota de pacients

Paraules clau: Gestor documental, digitalització, eSignature, teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Madrid (Espanya)

Descripció: Oferim una plataforma tecnològica per a les àrees de recursos humans de les empreses, per tal que puguin gestionar digitalment les altes, les baixes i la informació sobre processos als treballadors, entre d’altres.

Durant la situació d’emergència oferim aquesta plataforma sense cost ni compromisos contractuals durant 6 mesos, perquè les empreses puguin gestionar de manera digital tots aquests processos.

Contacte: web - e-mail

ULTIMATE SOFTWARE SPAIN: Gestor digital per a recursos humans

Paraules clau: WebRTC, Centraleta cloud, videoconferència

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Mataró (Maresme)

Descripció: Oferim solucions TIC tant de seguretat com de comunicacions a través de plataformes al núvol individuals amb tecnologia WebRTC. També oferim serveis d'operador de telefonia.

Contacte: web - e-mail

VERTICAL COMMUNICATIONS IBERIA: Solucions TIC i tecnologia WebRTC

Paraules clau: Web, teletreball, e-commerce

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: El Vendrell (Baix Penedès)

Descripció: Oferim serveis de desenvolupament per a webs comercials, botigues on-line i plataformes de teletreball que es vulguin posar en marxa.

Contacte: e-mail

VÍCTOR CEBOLLADA MARTÍNEZ: Desenvolupament web per a e-commerce i teletreball

Paraules clau: Programació a mida, eines TIC, aplicacions cloud, aplicacions empresarials, plataformes web

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Vendrell, el (Baix Penedès)

Descripció: Desenvolupem aplicacions web i d’intranet a mida que ajuden les empreses a disposar d'eines al núvol. Això les fa accessibles des de qualsevol lloc per poder fer la feina diària més fàcil als treballadors. Al mateix temps, aquestes eines permeten a la direcció de l'empresa tenir una visió global en tot moment de la informació per a prendre les decisions ràpidament i amb més certesa.

Contacte: web - e-mail - Twitter

VISIBLE IT: Solucions web i aplicacions a mida per empreses al núvol

Paraules clau: Teletreball, treball remot, gestió tasques, gestió equips, plataforma de teletreball

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Torrefarrera (Segrià)

Descripció: Disposem d’una plataforma online de gestió de tasques i coordinació d'equips de treball. Es tracta d’un mètode senzill, visual i molt intuïtiu orientat a pimes que permet treballar per setmanes als coordinadors, els responsables, els gestors dels equips i els CEO de les empreses. El registre és molt àgil i en menys d'1h tens l'equip treballant. El servei serà gratuït les dues setmanes vinents per facilitar la transició al teletreball.

Contacte: web - e-mail - Twitter

WEEKOP: Plataforma de gestió de tasques i coordinació d'equips de teletreball

Paraules clau: Assistència remota, teletreball, monitoratge, teleassistència tècnica

Sector: Indústria 4.0

Ubicació: Barcelona (Barcelonès)

Descripció: A Wideum posem a disposició la nostra plataforma on-line d'Assistència Tècnica Remota, per donar suport a les empreses, entitats i organitzacions afectades.

Proporcionem accés il·limitat i gratuït a la nostra plataforma des de mòbils i PC durant 3 mesos. Sense cost ni requisits de permanència.

Contacte: web - e-mail

WIDEUM SOLUTIONS, SL: Ulleres d'assistència tècnica remota

Paraules clau: Teletreball, xarxes privades virtuals, firewalls, portàtils, antivirus, office 365

Sector: TIC i transformació digital

Ubicació: Martorell (Baix Llobregat)

Descripció: Equips i sistemes de teletreball. Organització, gestió, proveïment i manteniment de sistemes de teletreball avançats, que permetin als empeats treballar des del seu domicili amb la mateixa capacitat que des del seu lloc de treball, amb ple accès als sistemes de gestió i arxius i mantenint la seguretat.

Contacte: web - e-mail

Winfor-Sibaix S.L.

Paraules clau: Software, cloud, remot, projectes, col·laboració

Sector: Big data, intel·ligència artificial i internet of things

Ubicació: Utrecht (Països Baixos)

Descripció: Zoho som una empresa SaaS i oferim un paquet d'aplicacions cloud gratuït per al teletreball: Zoho Remotely.

Aquest paquet consta d'11 aplicacions integrades que et permeten comunicar-te amb els companys i clients, col·laborar, oferir assistència remota als clients i gestionar projectes de forma fàcil i organitzada. Només necessites registrar-te a www.zoho.com/remotely amb un correu electrònic, crear la teva organització, i començar a treballar remotament i connectat amb la resta de l’empresa. Oferim la suite gratuïtament fins a l’1 de juliol del 2020.

Contacte: webTwitter

ZOHO CORPORATION BV: Software per al teletreball, Zoho Remotely