ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

"Explica el teu projecte a tothom"

Idees d'experts   Jaume Suñol

Ser el primer en posicionar-se en un nou nínxol de mercat de ràpid creixement i alt potencial. Aquesta ha estat la premisa fonamental que ha portat a friend2friend, start-up creada al 2007 per un grup d'estudiants de la Universitat Ramon Llull, a fer-se un lloc en el negoci global de la gestió professional de campanyes en mitjans socials. El XVII Fòrum d'Inversió ha estat el seu millor aparador per a trobar el finançament necessari per a continuar creixent.

El XVII Fòrum d'Inversió ha estat el seu millor aparador per a trobar el finançament necessari per a continuar creixent.

Idees Força

Comunica el teu projecte: Sigues obert i explica el teu projecte a tothom. Hi ha molta gent que et pot ajudar.

Posa’l a prova en el mercat de referència: Anar a Estats Units t'obre moltes portes en projectes d'internet. És fàcil trobar gent que t'escolti i el presenti els contactes adequats per a professionalitzar i impulsar financerament el projecte.

Adapta’t: Estigues disposat a ser flexible i adaptar el projecte a les demandes del mercat i els clients.

Sigues el primer en llançar-te: És més senzill trobar finançament per a projectes innovadors enfocats a nínxols de mercat grans i en creixement.

Corre més que els teus competidors: El repte rau en trobar el finançament necessari per a créixer a la velocitat que ens demana el mercat, els clients i els competidors. Els fòrums d’inversió són eines bàsiques per a tot emprenedor.

Perfil digital