ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Concessió de microcrèdits per facilitar la supervivència de la petita i mitjana empresa i persones treballadores autònomes del municipi afectades per la crisi sanitària provocada per la COVID-19

Entitat Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha aprovat una mesura per concedir microcrèdits a les empreses i persones treballadores autònomes locals per fer front a lloguer, quotes d’autònom i altres conceptes que no estiguin subvencionats ni per l’Estat ni per la Generalitat ni per altres administracions.

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 02/06/2020  

A qui s'adreça

Empreses

L'objectiu de la mesura és donar suport a la supervivència de les empreses i persones treballadores autònomes del municipi que, per haver tancat obligatòriament durant la crisi sanitària del Covid-19 o per haver restringit la seva activitat per la mateixa causa, han vist reduïts els seus ingressos i veuen perillar la seva continuïtat empresarial i productiva.

La dotació màxima dels microcrèdits que l'Ajuntament destinarà a aquesta línia serà de 5.000€ per cadascuna de les empreses o persones treballadores autònomes que ho sol·licitin.

Conceptes subvencionables

  • Lloguer del local que ocupa l’empresa.
  • La quota d’autònom/a o cotitzacions a la Seguretat Social i/o altres conceptes dels que no li hagi estat possible d’obtenir microcrèdits d’ altres administracions.

S'exclouen les despeses financeres.

Les sol·licituds es podran presentar a partir del 18 de maig de forma telemàtica en el Registre general de l’Ajuntament.

Tramitació

Referència legal Resolució de l’Alcaldiade data 15 d’abril de 2020 / BOPB Data 16-4-2020

Contacte

Palau Avança
Telèfon: 938 645 316
c/e: ocupacioempresa@palauplegamans.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores