ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per a la compra i instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic dins el Pla de Reactivació Municipal 2020 amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19

Entitat Ajuntament de Figueres

Subvencions per a la compra o instal·lació de mesures higièniques i de seguretat als establiments comercials i negocis amb atenció al públic de Figueres

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització30/09/2020

A qui s'adreça

Empreses

Aquesta subvenció s'emmarca dins el Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Figueres, que és un programa de subvencions directes per empreses, professionals i autònoms de qualsevol sector empresarial (sector comercial, restauració, serveis, indústria, etc.) de Figueres afectat per la crisi del COVID-19, amb la finalitat d'aconseguir reactivar l'economia de la ciutat en el menor temps possible.

Beneficiaris

Son beneficiaris de la subvenció les persones físiques o jurídiques que tinguin l'activitat al municipi de Figueres i ofereixin atenció al públic a les seves instal·lacions.

Despeses subvencionables

- La compra d'equipaments d'higiene i seguretat per mantenir els espais oberts al públic amb les condicions sanitàries òptimes per desenvolupar l'activitat.

- La instal·lació de mesures de protecció sanitària i higiènica als establiments i locals comercials, adreçades tant als consumidors com als treballadors de l'establiment. Aquests materials i instal·lacions podran ser:

- Mampares protectores

- Màquines de purificació d'ozó

- Màquines de cobrament automàtic i sistemes de cobrament contactless

- Portes d'obertura i tancament automàtic per sensors

- Altres mesures similars recomanades per les autoritats sanitàries No són subvencionables les compres de guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic, així com qualsevol altre material fungible.

L'IVA no és subvencionable

Les despeses seran 100% subvencionables, amb un màxim de 1.000 € per sol·licitud

 

Referència legal DOGC Núm 8135 Data 18-5-2020