ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per a treballadors i treballadores autònomes afectats per la situació d'emergència sanitària derivada de la COVID-19

Entitat Ajuntament de Ripoll

Subvencions a persones d’alta al Règim Especials de Treballadors Autònoms (RETA) que, trobant-se empadronades al municipi de Ripoll, o sense estar empadronades realitzin la seva activitat només a Ripoll, i tinguin reconeguda la prestació econòmica extraordinària per cessament de l’activitat de suport al col·lectiu de persones autònomes afectades greument en la seva activitat i ingressos per la situació l’emergència sanitària derivada del COVID-19

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització30/06/2020

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

Beneficiaris:

-Autònoms titulars de negocis tancats per l'Administració arran de l'estat d'alarma, com comerços al detall, excepte els d'alimentació i begudes, farmàcies, veterinaris, sanitat, automoció, òptiques, estancs, tintoreries, tecnologia i telecomunicacions.

- Autònoms en qualsevol activitat que hagin patit una caiguda d'almenys un 75% en els seus ingressos en comparació a la mitjana dels darrers 6 mesos. 

Sol·licitud:

Les sol·licituds per concórrer a les subvencions regulades en aquestes Bases s’han de formular mitjançant instància normalitzada que es podran obtenir a la web de l’Ajuntament de Ripoll www.ajripoll.cat aportant la pertinent documentació justificativa.

La quantia de la subvenció atorgada serà: 

- Per els establiments suspesos d’activitat............... 400€ per activitat

- Pels establiments amb reducció dràstica i involuntària de la seva facturació... en més d’un 75%............................................................200€.


Es concedirà una subvenció per activitat en el cas que el titular tingui més d’un establiment, o un negoci tingui més d’un titular, només podrà accedir a un ajut per activitat.

Més informació

 

Referència legal BOP Data 27-5-2020

Ajuntament de Ripoll

T. 972 714 142