ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions a establiments afectats per les mesures derivades de l'estat d'alarma decretat amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització30/10/2020

A qui s'adreça

Empreses

L'objecte de les subvencions és compensar pèrdues específiques i quantificables originades per la suspensió d’activitats comercials, d’hostaleria i de restauració derivades de l’aplicació de l’article 10 del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Línies d'ajut:

Línia 1. Ajuts al manteniment del teixit empresarial del Masnou, que tenen per objecte donar suport econòmic al manteniment de l’activitat econòmica local que han hagut de tancar en aplicació del Reial Decret 463/2020.

Línia 2. Ajuts destinats al manteniment de l’ocupació al Masnou, que tenen per objecte donar suport econòmic a les empreses locals que han hagut de tancar en aplicació del Reial Decret 463/2020 i que, tot i això, han mantingut contractat com a mínim el 50% del personal que hi treballava amb anterioritat a l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, sense modificar llurs condicions laborals anteriors.

Línia 3. Ajuts destinats al suport a l’adequació i la reorientació d’activitats, que tenen per objecte donar suport econòmic a activitats econòmiques que amb motiu de normatives derivades de la pandèmia ocasionada per la COVID-19 han de realitzar adequacions als establiments i compres de material de seguretat i prevenció, o bé que han hagut de reorientar els seus productes o serveis.

Més informació

 

Referència legal BOPB Data 9/06/2020

Ajuntament de Masnou

T. 935 571 700