ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ajuda per posar el negoci on-line: crear una web, botiga virtual i difusió a internet: Dona la volta al teu negoci

Entitat Departament de Polítiques Digitals - Generalitat de Catalunya

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/12/2020  

A qui s'adreça

Empreses

El teixit empresarial català, en especial pimes i autònoms, compta des d’avui amb una nova eina per accelerar la digitalització dels seus negocis i reactivar així la seva activitat econòmica, molt afectada per la paralització que ha comportat l’esforç per frenar l’expansió de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta de la iniciativa ‘Dona la volta al teu negoci’, un projecte conjunt del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Consell de Cambres, Pimec i Foment del Treball que posa a disposició de les pimes i autònoms de Catalunya assessorament i formació gratuïts, així com el suport tecnològic i comercial necessaris per posar en marxa ràpidament els seus negocis online.

En aquest sentit, destaquen els serveis oferts en l’àmbit de l’e-commerce, que van des de la creació gratuïta del web o la botiga online a l’ajuda per trobar els millors canals, eines i estratègies per promocionar el negoci a les xarxes, així com altres eines i serveis com ara una eina gratuïta durant 6 mesos per fer videoconferències (Google Meet) i 30 GB d’emmagatzematge a Drive. A més, es facilita l’accés a informació d’ajuts, subvencions i línies de finançament per digitalitzar les empreses.

Activada al web del Departament de Polítiques Digitals com a landing page, la iniciativa ‘Dona la volta al teu negoci’ permet a qualsevol empresa de Catalunya, tant si és sòcia com si no de les entitats promotores, accedir als següents serveis:

  1. Assessorament gratuït: un consultor TIC resoldrà tots els dubtes de l’empresa o autònom i l’orientarà a trobar la millor estratègia per al seu projecte.
  2. Solucions tecnològiques: la pime o autònom tindrà accés a eines digitals per al seu negoci, com ara la creació gratuïta del web o la botiga online i eines gratuïtes de teletreball i treball col·laboratiu a distància.
  3. Promoció a Internet: ajuda per trobar els millors canals i estratègies per promocionar el negoci a les xarxes i arribar als clients, amb accés a auditories de màrqueting digital gratuïtes i a eines de promoció online i xarxes socials.
  4. Formació en línia: oferta de diferents formats i continguts de formació en línia gratuïta relacionats amb vendes online i transformació digital.

Més informació i sol·licitud