ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

"L'oficina des de casa" Banc d'eines digitals per PIMES, autònoms i entitats

Entitat Departament de Polítiques Digitals - Generalitat de Catalunya

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/12/2021  

A qui s'adreça

Empreses

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública posa a disposició dels ciutadans, en especial dels autònoms i de les pimes, tot un seguit de recursos tecnològics i eines de teletreball oferts per diferents empreses del sector TIC per tal que es pugui mantenir l’activitat i la productivitat empresarial durant la crisi de la COVID-19.

Amb aquesta iniciativa, el Govern pretén minimitzar l’aturada empresarial arran del confinament i que les persones o entitats que necessitin mantenir la seva activitat ho puguin fer a través de mitjans digitals que permetin treballar a distància de manera segura.

L’oficina des de casa’ aglutina les iniciatives, productes i serveis oferts per les empreses i les distribueix per categories (treball col·laboratiu, e-Learning, seguretat, integradors, connectivitat, etc.) i cost (gratuït o amb descompte superior al 25%). D’aquesta manera, la persona o empresa usuària pot cercar i accedir fàcilment al producte o servei que més s’ajusta a la seva demanda, veure’n la descripció i conèixer les indicacions que ha de seguir per gaudir-ne.

Més informació i sol·licitud