ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions extraordinàries per a comerços i serveis per fer front a la crisi econòmica generada per la COVID-19, any 2020

TipusServei

Estat Fora de termini

Data de finalització30/10/2020

A qui s'adreça

Autònoms i particulars

- Línia A. Subvenció per les despeses vinculades al del manteniment de l’activitat dels comerços locals i serveis.
- Línia B. Subvenció destinada a la reactivació dels comerços locals i serveis en la seva adaptació digital i la despesa en mesures de prevenció a causa de la Covid-19.

Línia A:

L’Ajuntament de Sant Joan Despí subvencionarà 300€ per sol·licitant en quant a la seva condició d’establiment tancat durant el període d’alarma.

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, subvencionarà amb 300€ aquelles activitats o serveis essencials que puguin acreditar la baixada de facturació del 50%.

Línia B:

L’import màxim de subvenció serà del 75% del cost de la inversió (IVA no inclòs), amb un màxim de 300 en total entre els dos punts, establint fins a 200€ per el punt 1 de millora consistent en digitalització i, fins a 100€ per a l’adquisició de recursos materials de protecció i prevenció.

Aquesta subvenció és compatible amb la línia A extraordinària que s’exposa en aquestes bases, fins a un màxim total de 600€ entre les dues línies

 

Referència legal BOP de Barcelona de Data 2-07-2020

Ajuntament de Sant Joan Despí.

reiniciem@sjdespi.ne

T. 934 806 000