ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per regular la concessió d'una ajuda d'emergència, destinada a les activitats econòmiques que s'han vist afectades per la crisi de la COVID-19 per a empreses que han tancat temporalment

Entitat Ajuntament de Sant Feliu de Guixols

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització27/07/2020

A qui s'adreça

Empreses

Subvencions a les empreses de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols afectades per la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Es concediran dos tipus d’ajuts:

Línia 1. Ajuts econòmics de suport a empreses i autònoms per l’afectació de la pandèmia COVID-19 (despeses corrents de l’activitat).

Línia 2. Ajuts econòmics de suport a empreses i autònoms per a l’adaptació a les noves mesures d’higiene i de mesures preventives del COVID-19 (despesa en higiene, salut i inversió en equips).

Beneficiaris:

Poden ser persones beneficiàries dels ajuts previstos en aquestes bases aquelles persones físiques i jurídiques, titulars d’activitats econòmiques amb seu fiscal al municipi de Sant Feliu de Guíxols que s’hagin vist obligats al cessament temporal de la seva activitat per allò que disposa en el Reial Decret 463/2020 de 14 de març 2020, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 i tinguin la corresponent llicència d’activitat.

Més informació i tramitació

Referència legal Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOP) , de 6 de juliol de 2020.

Ajuntament de Sant Feliu de Guixols.

T. 972 327 000