ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ajuts per a despeses ocasionades per a la prevenció de la COVID-19 per part dels establiments comercials, de serveis i/o autònoms

Entitat Ajuntament d'Olesa de Bonesvall

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització14/09/2020

A qui s'adreça

Empreses

Ajuts de l'Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls, destinats a subvencionar a tots aquells establiments comercials, de serveis, de restauració i/o autònoms que hagin vist afectada la seva activitat, de forma significativa com a conseqüència de les mesures adoptades per l'Estat per a contenir la propagació de la pandèmia de la Covid-19.

Beneficiaris:

Poden beneficiar-se dels ajuts previstos en aquestes bases, aquelles persones físiques o jurídiques amb seu a Olesa de Bonesvalls que desenvolupessin una activitat productiva, comercial, de serveis, restauració i/o autònoms, al terme municipal d’Olesa de Bonesvalls , abans de l'entrada en vigor de l’estat d’alarma decret pel Reial Decret 423/2020, de 14 de març i de les mesures decretades per a contenir la pandèmia del COVID-19.

Despeses subvencionables:

Les despeses subvencionables seran les següents:

a. Despeses per a la compra de material sanitari per a fer front a la crisi de la COVID-19, tals com:

-mascaretes

- guants de làtex/vinil

- Gel desinfectant

- ulleres/pantalles protectores

- bates protectores

- qualsevol altre material d’ús sanitari per a preveure la propagació de la infecció del COVID-19.

b. Despeses per adequació dels llocs de treball: instal·lació i/o adquisició de mampares de protecció.

c. Despeses per a la neteja i desinfecció en establiments : tractaments de desinfecció de l’aire, superfícies, materials, equips i mobles.

Totes les despeses hauran de justificar-se mitjançant la presentació de factures que hagin estat emeses a partir del 10 de març de 2020 i fins a la data en què finalitzi el període de presentació de sol·licituds.

Quantia de l'ajut:

La subvenció tindrà un import màxim per beneficiari/a de 500 euros per a fer front a les despeses d’adquisició d’EPI’S, adequació de llocs de treball i tractaments de desinfecció de l’aire, superfícies, materials, equips i mobles, relacionades amb l'activitat econòmic.

Més informació

 

Referència legal BOP de Barcelona Data 31/7/2020

Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls.

T. 938 984 008