ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programa Industria 4.0

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 18/12/2020  

A qui s'adreça

Empreses

El Programa Industria 4.0 té com objectiu la transformació digital de les petites i mitjanes empreses del sector industrial, ajudant-les a integrar eines competitives clau i a maximitzar les oportunitats que la denominada Industria 4.0 els hi ofereix per reactivar la seva activitat, com a mesura per fer front a l’impacte econòmic de la COVID-19.

Fase I: Diagnòstic Assistit en Industria 4.0. Consisteix en la realització d’un anàlisis exhaustiu, per part d’un tutor cameral especialitzat, que permet identificar les necessitats tecnològiques i de innovació, que poden convertir-se en oportunitats de millora per a l’evolució cap a un posicionament en la Industria 4.0. de l’empesa, tant a nivell intern com a nivell extern. El procés de diagnosis finalitza identificant possibles actuacions de millora a través del desenvolupament de solucions innovadores i de la implantació de tecnologies a nivell de gestió, producció, logística, màrqueting i comercialització.

Fase II: Ajudes pel Pla Personalitzat i Implantació (PPI). Un cop finalitzada la fase de diagnòstic es dona suport a l’empresa en la implantació de les solucions identificades en el diagnòstic.

El percentatge màxim d’ajuda a percebre per cada empresa a la fase II serà del 40% de la inversió realitzada sobre un cost màxim elegible de 20.000€, de manera que la quantia màxima de l’ajut serà de 8.000€.

Més informació (document .PDF)

Referència legal BOP de Girona - Núm. BOP 148 · Núm. edicte 5560 · Data 03-08-2020

Contacte

Cambra de Comerç de Girona

Telèfon: 972 418 537

ppresas@cambragirona.org