ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions per a l’elaboració i la millora d’instruments de descripció i la digitalització de fons del patrimoni documental de Catalunya custodiats en arxius

Entitat Departament de Cultura / OSIC / Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 15/03/2021  

A qui s'adreça

Empreses

Són subvencions per donar suport a l’elaboració i la millora d’instruments de descripció i la digitalització de fons del patrimoni documental de Catalunya custodiats en arxius d’entitats locals o ens que en depenen, universitats públiques i entitats privades sense finalitat de lucre.

Els projectes de digitalització han d’estar vinculats a l’elaboració dels instruments de descripció objecte d’aquestes bases i, per tant, no es pot subvencionar un projecte de digitalització independent del projecte d’elaboració o millora de l’instrument de descripció dels fons que volen digitalitzar.

La finalitat és contribuir a l’elaboració de l’Inventari del Patrimoni Cultural Català pel que fa a l’àmbit del patrimoni documental.

Beneficiaris

Entitats locals o ens que en depenen, a les universitats públiques i a les entitats privades sense finalitat de lucre que acreditin formar part del Sistema d’Arxius de Catalunya.

Més informació

Referència legal DOGC Data: 24-02-2021

Contacte
Telèfon: 935 545 518