ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Ajuts iniciatives desenvolupament empresarial

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 31/03/2022  

A qui s'adreça

Empreses

Premi iniciatives de desenvolupament empresarial

Incentivar qualsevol tipus de projecte empresarial que aporti la suficient entitat per a ser reconegut, potenciat, finançat i, si cal, acompanyat, per el desenvolupament de la seva activitat.

Dotació dels premis:

  • 1 Premi de 5.000€ del projecte guanyador amb activitat iniciada. Fundació "La Caixa".
  • 1 Beca estudi de 1.500€ per a la matricula d'un postgrau o màster de l'àmbit d'empresa al Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVic - UCVC, per projecte guanyador amb activitat iniciada.
  • 1 Ajut de 1.500€ en concepte d'ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de UPC Manresa en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi, pel projecte guanyador amb activitat iniciada (dotat per la UPC).
  • 1 Premi de 2.000€ pel projecte guanyador sense activitat iniciada. Fundació "la Caixa".
  • 1 Beca estudi de 1.500€ per a la matricula d'un postgrau o màster de l'àmbit d'empresa al Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Manresa de la UVic-UCVC, pel projecte guanyador sense activitat iniciada.
  • 1 Ajut de 1.500€ en concepte d'ajut al desenvolupament i prototipatge del projecte guanyador. A desenvolupar a les instal·lacions de UPC Manresa en els 6 mesos posteriors al lliurament del premi, pel projecte guanyador sense activitat iniciada (dotat per la UPC).

Accés al finançament

Per a tots els projectes que compleixin les condicions determinades en les bases del premi.

Acompanyament i assessorament

Gratuït per part de CEDEM, Gest!, UManresa-FUB, UPC Manresa en els projectes viables.

Presentació de la documentació per mail a 3295@caixabank.com, o personalment a través de qualsevol oficina de Caixabank radicada al Bages.

Més informació

Contacte

GEST Associació de Professionals Sèniors
Telèfon: 938 748 562