ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Subvencions a la mobilitat d'orquestres, formacions de cambra i/o corals per a actuacions i/o gires en l'àmbit de la música clàssica, contemporània i l'òpera

TipusAjut

Estat Fora de termini

Data de finalització 03/05/2022  

A qui s'adreça

Empreses

Subvencions per a despeses de desplaçament, allotjament i/o transport de la càrrega amb l’objectiu de realitzar a actuacions i/o gires fora del domini lingüístic del català en l’àmbit de la música clàssica, contemporània i l’òpera entre l’1 de setembre del 2021 i el 31 d’agost del 2022 que contribueixin a la presència de la creació cultural catalana a l’exterior.

Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les persones físiques empresàries o persones jurídiques que compleixin els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

Quantia

La quantia destinada a cada subvenció pot ser de fins al 100% de les despeses subvencionables establertes a les bases, fins a un màxim de 40.000,00 euros per convocatòria i per formació.

Pressupost

150.000 euros.

Termini

La sol·licitud de presentació estarà disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull del 19 d'abril al 3 de maig de 2022, ambdós inclosos.

Més informació

Accés al tràmit

Bases reguladores (document .PDF)

Referència legal DOGC Núm. 8616 Data 01.03.2022

Contacte

Anna Fuster: afuster@llull.cat
Glòria Ayala: gayala@llull.cat