ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Antena d'innovació
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Antena d'innovació

Anticipa’t a les innovacions que canviaran les regles del joc del teu sector i de la teva empresa

Tens un DeLorean. Acceleres i saltes. Viatges al futur. A cinc anys d’avui. A deu. Als que calguin. Veus com serà tot. Veus les tecnologies que han transformat el teu sector empresarial. Toques les innovacions i les tendències que han canviat el que feien empreses com la teva. Veus la disrupció que t’espera. I la veus abans que et passi per sobre.

No. No tens un DeLorean. No pots viatjar al futur.

Però nosaltres sí. Des d’ACCIÓ i la nostra oficina a Silicon Valley estem en la primera línia del futur. I t’hi volem portar. Vens?

Què ofereix?

El servei Antena d’innovació ajuda a l’empresa a detectar les oportunitats i els riscos que estan afectant i acabaran transformant el seu sector.

Et posem en connexió directa amb el pol mundial de la innovació de Silicon Valley. T'oferim un primer tast on analitzarem el teu sector, els teus clients i ho contrastarem amb les tendències i les tecnologies que estan transformant-lo abans que t’arribin a afectar.

El resultat de l’anàlisi és un informe personalitzat, exclusiu per a la teva empresa, on descobriràs i podràs adaptar a la teva realitat, quins són els nous models de negoci, les innovacions tecnològiques i els nous protagonistes que et permetran avançar-te als teus competidors.

Com funciona?

Quan ens sol·licitis el servei ens explicaràs què busques i què et mou. Perquè segur que tu ja t’ho ensumes, que algun model de negoci, alguna tecnologia, alguna tendència o algun competidor està “disrupcionant” el teu sector. Aquest és el primer pas.

Segon pas: amb el que ens diguis, ens posarem en contacte amb tu. Enfocarem l’objecte de treball. Prioritzarem objectius i consensuarem un pla d’actuació.

Tercer pas: posem a treballar per a tu la nostra antena d’innovació a Silicon Valley. I, segons quin sigui el teu sector, activem també les nostres oficines ubicades en altres ecosistemes internacionals altament innovadors.

Quart pas: elaborem, et presentem i comentarem un informe executiu, on descobriràs tot el que ja t’hem indicat abans: les tecnologies, les tendències, el models de negoci i els protagonistes que canviaran el teu sector i el futur de la teva empresa. A més, aquest informe inclourà accions pràctiques per aprofitar aquest nou coneixement estratègic i formes de continuar al dia, connectat amb les fonts d’innovació més rellevants per al teu negoci.

A qui s’adreça, com se sol·licita i quant costa?

Públic:

El servei de Antena d’innovació s’adreça especialment a empreses mitjanes i grans, on la tecnologia i l’elaboració industrial tenen un paper clau en el vostre model de negoci. També el podeu aprofitar empreses petites, sempre que la tecnologia, la innovació i el procés de producció puguin beneficiar-se d’aquest tipus d’anàlisi de prospectiva tecnològica.

 

Sol·licitud:

Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte en tu per traçar l’abast i les condicions del servei.

 

Cost:

El preu final del servei el definirem un cop definit l’abast del servei. El cost està parcialment subvencionat, seguint les tarifes dels serveis que s’ofereixen des de les Oficines Exteriors (document .PDF) de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya.