Cupons a la Internacionalització
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Road to Success

Acompanyament prèmium per portar la teva startup a la Champions

Qualsevol empresa pot anar a qualsevol lloc. Però les startups més ambicioses, les més especials, saben que hi ha un lloc concret, on les millors juguen la Champions. Si somies a coronar l’Alpe d’Huez, triomfar a Maracanà o guanyar la Marató de Nova York, aquest servei t’és imprescindible.

Comprova realment si el model de negoci de la teva startup és l’adequat per competir a la Champions. Explica’ns el teu projecte i descobreix com els serveis Road to Success t’ajuden a estalviar temps i diners.

Informa’t de properes convocatòries

Explica’ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria

Descobreix les convocatòries Road to Success


Road to Silicon Valley

Què ofereix?

Ets una startup tecnològica del món digital? Vols impregnar-te del dinamisme i la competitivitat de l’ecosistema digital més innovador del món? Prepara la teva startup per escalar-la amb el Road to Silicon Valley!

El servei Road to Silicon Valley t’ofereix una preparació intensiva adaptada a la meca de l’emprenedoria. 16 startups participaran en un Boot Camp a Barcelona on se seleccionaran les 5 finalistes. Aquestes realitzaran un intercanvi intensiu amb US·MAC, que constarà de 4 setmanes de preparació i 2 setmanes de viatge a Silicon Valley.

Amb aquest servei gaudiràs d’entrenament, mentoria i connexions directes amb alguns dels actors més destacats de l’ecosistema. Si tens una startup amb mentalitat i ambició global, posa-la al mapa amb el Road to Silicon Valley!

Road to Silicon Valley

Silicon Valley

Com funciona?

Aquesta edició del Road to Silicon Valley començarà de l'11 al 15 de febrer de 2019 amb un Boot Camp a Barcelona on hi podran participar fins a 16 startups. Constarà de diverses activitats per endinsar-se en la mentalitat de Silicon Valley i acabarà amb una Pitch Competition. Tot plegat liderat per experts d'alt nivell de l'ecosistema californià. L'equip de US·MAC, ACCIÓ i l'Oficina Exterior d'ACCIÓ a Silicon Valley seleccionaran les 5 startups finalistes en aquest Boot Camp

Si sou una de les 5 startups seleccionades podreu realitzar un intercanvi intensiu de quatre setmanes de preparació i dues de viatge a Silicon Valley. Durant les primeres setmanes a Barcelona, rebreu el suport de mentors experts en l'ecosistema californià per treballar la vostra proposta de valor, el model de negoci i el vostre pitch. Un cop als Estats Units, aquesta experiència es multiplicarà connectant-se amb l'ecosistema local.

 

 

Vols saber-ho tot del Road to Silicon Valley? Descarrega't tota la informació!

Col·laboradors

El Road to Silicon Valley compta amb la col·laboració de US·MAC, entitat especialitzada a fer escalar startups en diversos ecosistemes dels Estats Units, entre ells el de Silicon Valley. La seva estratègia Think Big, Start Smart, Scale Fast us permetrà preparar la vostra startup per abordar un mercat tan exigent com el de Silicon Valley.

Destinataris, costos i sol·licitud

El servei Road to Silicon Valley s’adreça a startups tecnològiques i digitals amb producte al mercat. Especialment, a empreses dels sectors Enterprise, Digital Health, Big data, Tecnologies aplicades avançades i B2B.

Té un cost pendent de confirmar que no inclou els vols ni l’allotjament.

Clica aquí per demanar més informació.


Road to Boston

Què ofereix?

Aquest servei és específic per a empreses especialitzades en: eHealth, biotecnologia, farma, bioinformàtica, ciències de la vida, tecnologies mèdiques i TIC

El servei Road to Boston t’ofereix 50 hores de consultoria especialitzada amb mentors d’aquell ecosistema durant sis mesos. També podràs fer dues estades a Boston gràcies a un servei d’acompanyament avançat pensat per a empreses i startups que necessitin validar el seu model de negoci a la capital mundial de la innovació en el sector: l’estat de Massachusetts.

La regió al voltant de Boston té les principals universitats, les empreses més innovadores i els inversors més importants del món per al sector de la salut. Si la teva empresa vol jugar la Champions de la biotecnologia, la farmàcia i la salut, aquest és el lloc on ha de ser.

L’entorn de Boston és un dels ecosistemes més competitius. En condicions normals, et caldran anys d’insistència, molts contactes de qualitat i equivocar-te moltes vegades abans d’aconseguir resultats tangibles en un lloc com aquest. Amb el servei Road to Boston estalviaràs molt temps, energia i recursos amb l’acceleració d’aquest procés.

Road to Boston

Boston

Metodologia

El servei Road to Boston es realitza completament a mida de les teves necessitats. Durant sis mesos, mentors amb una àmplia experiència a l’ecosistema de Boston t’acompanyaran en la preparació de l'estratègia de mercat, treballaran per obrir-te portes i elaborareu els materials i presentacions necessaris. Alhora, també et prepararan per poder comunicar i fer un pitch amb els cànons d’aquesta ciutat. A més de tot això, podràs accedir als contactes necessaris per obtenir un assessorament legal competent dins el context local.

50 hores de consultoria personalitzada i dues estades a Boston per començar a obrir contactes. Valida el teu model de negoci a la capital mundial de la innovació en només sis mesos! 

Coneix l'experiència de l'empresa Bicosome en l'anterior edició del Road to Boston.

 

Col·laboradors

 

El servei Road to Boston et permetrà rebre la formació i l'assessorament d'experts d'aquell ecosistema. Alguns dels consultors i advisors que t'ajudaran són els següents:

Christa Bleyleben

Christa Bleyleben
Massachusetts Office of International Trade&Investment
Exdirectora executiva

Robert Gottlieb

Robert Gottlieb
MIT's Venture Mentoring
Mentor

Nancy J. Levy

Nancy J. Levy
Bostonlanding.us
Managing Partner

Robert Schultz

Robert Schultz
Experiència en digital health i patient advocacy
Executiu

Mercè Balcells

Mercè Balcells
MIT - Institute of Medical Engineering&Science
Principal Research Scientist

Abigail Barrow

Abigail Barrow (Advisor)
Office of Technology Commercialization and Ventures
Interim Executive Director

 

En funció de les característiques del teu projecte també podràs comptar amb el consell d'altres experts de l'ecosistema de Boston com Juan Carlos Serna, Don Hawthorne, Nova Diop o Hemmie Chang.

Apunta't al Road to Boston!

 

Destinataris, costos i sol·licitud

El servei Road to Boston s’adreça especialment a startups innovadores dels sectors eHealth, biotech farma i bioinformàtica.

El servei té un cost de 1.000 euros que no inclou els vols ni l’allotjament en les dues estades a la ciutat.