EU Recovery Plan
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

EU Recovery Plan

Fons europeus per a la transformació digital i ecològica

Tens un projecte de transformació digital d'alt impacte? Et passa pel cap una iniciativa per avançar cap a una economia més verda? La Unió Europea ha dotat amb 750.000 milions d'euros el Next Generation EU com a instrument excepcional per finançar la reactivació europea després de la pandèmia. Europa cerca projectes que activin el continent, però sobretot incentiva els que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental.

Si vols accedir a les diferents línies de subvencions i finançament del Next Generation EU, explica'ns el teu projecte! L'analitzem, el comencem a treballar plegats i t'ajudem a definir-lo perquè tinguis opcions de ser entre els elegibles.

Si tens una idea encaminada a una Europa més verda i digital, descarrega't la fitxa i envia'ns la proposta en format .docx. T'ajudarem a definir-la per ser més a prop dels fons europeus de reactivació! 

T'ajudem a transformar Europa, comparteix el teu projecte!

Presenta'ns el teu projecte

Descarrega't aquesta fitxa i envia'ns la teva proposta

Què ofereix?

Els fons europeus del Next Generation EU van destinats a projectes empresarials amb un alt potencial transformador, que suposin un canvi estructural i tinguin un impacte durador sobre la resiliència econòmica i social, la sostenibilitat, la competitivitat a llarg termini i l'ocupació. 

En el cas de les empreses catalanes, els projectes s'hauran d'adaptar al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol, que l'ha articulat en 10 palanques tractores:

 1. Agenda urbana i rural, lluita contra la despoblació i desenvolupament de l'agricultura.
 2. Infraestructures i ecosistemes resilients.
 3. Transició energètica justa i inclusiva.
 4. Administració per al segle XXI.
 5. Modernització i digitalització de l'ecosistema empresarial.
 6. Pacte per la ciència i la innovació i reforç del Sistema Nacional de Salut.
 7. Educació, coneixement, formació contínua i desenvolupament de capacitats.
 8. Nova economia de les cures i polítiques d'ocupació.
 9. Desenvolupament de la cultura i l'esport.
 10. Modernització del sistema fiscal.

 

A qui va dirigit?

Els fons del Next Generation EU van dirigits a empreses amb capacitat de presentar projectes d'alt valor transformador.

En el cas de projectes o mesures iniciades a partir de l'1 de febrer del 2020, també podran ser elegibles per a aquest finançament europeu.

Si tens un projecte al cap, descarrega't la fitxa, omple-la i explica'ns la teva proposta. T'ajudarem a presentar-la perquè pugui trobar-se entre les elegibles.

Si vols saber-ne tots els detalls, consulta aquí tota la informació al web de la Comissió Europea.

 

Sol·licitud

Explica'ns el teu projecte. Descarrega't la fitxa, omple-la i envia'ns-la a l'adreça reactivacio@correu.accio.gencat.cat (en format .docx). Un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu per entendre’l millor, valorar-lo i, si encaixa, ajudar-te a optimitzar les teves opcions per aconseguir dur-lo a terme.