ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
EU Recovery Plan
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

EU Recovery Plan

Fons europeus per a la transformació digital i ecològica

Tens un projecte de transformació digital d'alt impacte? Et passa pel cap una iniciativa per avançar cap a una economia més verda? La Unió Europea ha dotat amb 750.000 milions d'euros el Next Generation EU com a instrument excepcional per finançar la reactivació europea després de la pandèmia. Europa cerca projectes que activin el continent, però sobretot incentiva els que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental.

Si vols accedir a les diferents línies de subvencions i finançament del Next Generation EU, explica'ns el teu projecte! L'analitzem, el comencem a treballar plegats i t'ajudem a definir-lo perquè tinguis opcions de ser entre els elegibles.

Si tens una idea encaminada a una Europa més verda i digital, descarrega't la fitxa i envia'ns la proposta en format .docx. T'ajudarem a definir-la per ser més a prop dels fons europeus de reactivació! 

Si el teu projecte encaixa amb les convocatòries dels diferents Ministeris per aquests fons, també t’ajudem amb les manifestacions d’interès que s’han de presentar per poder accedir a aquests fons.

T'ajudem a transformar Europa, comparteix el teu projecte!

Què ofereix?

Els fons europeus del Next Generation EU van destinats a projectes empresarials amb un alt potencial transformador, que suposin un canvi estructural i tinguin un impacte durador sobre la resiliència econòmica i social, la sostenibilitat, la competitivitat a llarg termini i l'ocupació.

En el cas de les empreses catalanes, els projectes s'hauran d'adaptar al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del govern espanyol, que l'ha articulat en 10 palanques tractores:

 1. Agenda urbana i rural, lluita contra la despoblació i desenvolupament de l'agricultura
 2. Infraestructures i ecosistemes resilients
 3. Transició energètica justa i inclusiva
 4. Administració per al segle XXI
 5. Modernització i digitalització de l'ecosistema empresarial
 6. Pacte per la ciència i la innovació i reforç del Sistema Nacional de Salut
 7. Educació, coneixement, formació contínua i desenvolupament de capacitats
 8. Nova economia de les cures i polítiques d'ocupació
 9. Desenvolupament de la cultura i l'esport
 10. Modernització del sistema fiscal

A qui va dirigit?

Els fons del Next Generation EU van dirigits a empreses amb capacitat de presentar projectes d'alt valor transformador.

En el cas de projectes o mesures iniciades a partir de l'1 de febrer del 2020, també podran ser elegibles per a aquest finançament europeu.

Si tens un projecte al cap, descarrega't la fitxa, omple-la i explica'ns la teva proposta. T'ajudarem a presentar-la perquè pugui trobar-se entre les elegibles.

Si vols saber-ne tots els detalls, consulta tota la informació al web de la Comissió Europea.

Sol·licitud

Explica'ns el teu projecte. Descarrega't la fitxa, omple-la i envia'ns-la a l'adreça reactivacio@correu.accio.gencat.cat (en format .docx). Un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu per entendre’l millor, valorar-lo i, si encaixa, ajudar-te a optimitzar les teves opcions per aconseguir dur-lo a terme.

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

S'han trobat 31 resultats