Reinnova
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Reinnova

Prepara’t perquè la innovació millori el teu negoci

Tothom et diu que per créixer has d’innovar, però no sempre és fàcil saber com, saber per on començar o saber d’on treure el temps. Però malgrat les dificultats, sense innovació no hi ha creixement. I quan la teva competència innova i tu no, ni tan sols hi ha supervivència.

Si no has innovat mai i vols preparar-te per fer-ho, reacciona. Si ets conscient que la innovació mai no s’atura i vols donar un altre gir a la teva empresa, torna-hi. Si busques que la teva empresa es prepari i creixi amb innovació, Reinnova.

És el moment de renovar-te amb la innovació: Reinnova!

Què ofereix?

Reinnova t’ofereix una anàlisi de l’estat actual de la teva empresa i t’acompanya en el disseny del pla per millorar-lo i la seva implementació. T’aportarà una anàlisi pràctica i solucions amb resultats tangibles i personalitzats per a la teva empresa.

Si el teu negoci es reinnova, aconseguiràs:

 • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats.
 • Una fotografia futura de com podria ser la teva empresa
 • Un full de ruta amb les recomanacions que pots implementar
 • L’acompanyament, per part dels nostres experts, en l’execució de les actuacions consensuades. 

 

Amb el servei Reinnova podràs iniciar processos d’innovació que millorin les àrees funcionals de la teva empresa i que facin més eficient la gestió del dia a dia. Hi obtindràs les eines necessàries per consolidar un model d’innovació sistemàtic que et permetrà afrontar el futur amb garanties.

Solucionaràs problemes actuals que bloquegen la gestió i l’eficiència de la teva empresa i podràs fer de la innovació el teu motor de creixement. Reinnova!

Com funciona

En primer lloc, obtindràs una diagnosi completa de la situació actual de la teva empresa a partir d’una sessió de treball entre l’equip directiu de l’empresa i ACCIÓ.

Per a l’elaboració de la diagnosi es treballa amb eines com el Business Model Canvas i altres reconegudes per la Comissió Europea com l’IMP3rove o l’Innovation Health Check.

A continuació, et presentarem un informe on s’identificaran, mitjançant un treball conjunt, els punts forts, les àrees de millora i unes recomanacions pràctiques per millorar una àrea concreta de la teva empresa.

Finalment, si decideixes aplicar alguna de les actuacions identificades, comptaràs amb l’acompanyament d’ACCIÓ i podràs aprofitar alguns dels serveis personalitzats que posem al teu abast:

 • Assessorament especialitzat en la gestió de la innovació.
 • Assessorament tecnològic i accés a tecnologia diferencial.
 • Servei de cerca dels socis i dels proveïdors més adients.
 • Cerca de possible finançament, si és necessari i s’escau.
 • Capacitació personalitzada a través de diferents tallers d’innovació.

 

Sol·licita ara la diagnosi i Reinnova la teva empresa!

 

Les fases

Un cop entenem en quin punt està la teva empresa, el Servei Reinnova es concreta en dues fases per adaptar-se a les teves necessitats. Podràs fer-les totes dues o passar directament a la segona si ja tens una estructura preparada per innovar. Tot plegat, sempre amb l’assessorament personalitzat dels professionals d’ACCIÓ.

Fase 1: Prepara’t!

Si hi ha obstacles que frenen la teva empresa o no has innovat mai, és el moment de renovar-se. Revisem el teu model de negoci per identificar els punts de millora de l’empresa i implementar un projecte de base amb resultats.

Fase 2: Creix!

Si ja estàs innovant o estàs preparat per fer-ho, és el moment de créixer. Analitzarem com estàs gestionant la innovació i t’acompanyarem en el procés d’identificació d’oportunitats. Tot plegat et permetrà innovar de manera regular i identificar els principals reptes d’innovació.

Prepara’t. Creix. Reinnova!

Destinataris i sol·licitud

El servei Reinnova és gratuït per a l’empresa i té una durada aproximada d’un mes. És indispensable un equip directiu implicat en el procés de treball.

El servei Reinnova treballa amb una metodologia que és especialment efectiva per a empreses que ja han superat l’etapa inicial de naixement, amb un mínim de cinc treballadors i una facturació a partir de 400.000 euros.

Si tens dubtes sobre si la teva empresa pot treure partit del servei Reinnova, posa’t en contacte amb nosaltres i ho esbrinarem plegats.

Si no els tens, sol·licita el servei i fes de la innovació el motor de creixement de la teva empresa!