Servei d'innovació estratègica
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Servei d’innovació estratègica

Consolida el model d’innovació de la teva empresa

Noves tecnologies. Noves formes de produir, d’organitzar-se, de vendre. Competidors globals. Models de negoci i comportaments de clients que evolucionen constantment. Tot canvia. I la teva empresa, com canvia?

Avui en dia, per competir cal innovar. I cal fer-ho de forma constant. Sistemàticament. Estratègicament. El canvi, la innovació, la disrupció, no poden ser un simple accident.

El Servei d’innovació estratègica d’ACCIÓ s’adreça a empreses que ja innoven però volen fer-ho millor. Sistematitzar la innovació et permetrà accelerar els teus processos de canvi, fer-los més eficients i convertir la innovació en un dels factors de competitivitat de la teva empresa.

Vols dissenyar una estratègia d’innovació per a la teva empresa? Vols consolidar el teu model d’innovació? T’hi ajudem!

Sol·licita el Servei d'innovació estratègica

Què ofereix?

El Servei d'innovació estratègica és un servei d’assessorament d’ACCIÓ que et permetrà sistematitzar la innovació dins la teva empresa i convertir-la en un dels trets distintius de la teva competitivitat.

En concert, amb el Servei d’innovació estratègica obtindràs:

 • Una reflexió estratègica sobre com s’està gestionant la innovació i com s’hauria de gestionar.
 • Unes recomanacions consensuades amb l’equip directiu adreçades a adaptar el vostre model d’innovació al nou entorn, tenint en compte els reptes estratègics de l’empresa.
 • Formació en un conjunt d’eines per accelerar la transformació del vostre model d’innovació.
 • L’acompanyament per part d’ACCIÓ en l’execució de les actuacions consensuades.

T’interessa? Ho posem en marxa?

Com funciona?

L’assessorament empresarial que et proporciona el Servei d'innovació estratègica d’ACCIÓ et permetrà consolidar el model d’innovació de la teva empresa. Treballa seguint els següents passos:

 1. Sol·licites el servei i expliques el teu punt de partida. Com gestioneu la innovació, quins reptes teniu, etc. És important que hi especifiquis quines són les dificultats que consideres que estan condicionant l’evolució de la teva empresa i que són un obstacle per començar a innovar.
 2. Estudiem la teva sol·licitud i preparem una primera reunió entre la gerència o la direcció de l’empresa i els equips tècnics d’ACCIÓ per dissenyar la implementació del servei.
 3. Fase d’anàlisi: workshop amb l’equip directiu de l’empresa seguint metodologies de treball certificades per la Comissió Europea.
 4. Fase de recomanacions: sessió de treball on presentem un Informe de Valoració i prioritzem les actuacions que es duran a terme.
 5. Fase d’implementació: preparem tallers de capacitació a mida de les necessitats de la teva empresa i t’ajudem a identificar i aprofitar serveis i ajuts que t’ajudaran a posar en marxa un nou model d’innovació sistèmica a la teva empresa.

 

El període d’execució previst per a les fases 2, 3 i 4, conjuntament, pot estar al voltant dels 3 mesos de treball conjunt. La fase 5 dependrà del projecte escollit per implementar, que sol situar-se al voltant dels 6-8 mesos.

A qui s’adreça i com se sol·licita?

El Servei d’innovació estratègica d’ACCIÓ és gratuït (*) i s’adreça a empreses amb les següents característiques:

 • Amb experiència en innovació;
 • Amb seu operativa a Catalunya;
 • Amb un mínim de 4 anys de vida;
 • Amb un mínim de 20 treballadors o que facturin més d’un milió d’euros;
 • Amb un equip directiu amb ambició de créixer mitjançant la innovació (considera que la innovació és un procés estratègic).

 

(*) El servei està finançat per la Comissió Europea i no té cap cost econòmic per a l’empresa.

Si tens dubtes sobre si la teva empresa pot treure partit del Servei d'innovació estratègica, posa’t en contacte amb nosaltres i ho esbrinarem plegats.

Si estàs preparat per sistematitzar la innovació dins la teva empresa i convertir-la en un dels teus factors de competitivitat, sol·licita’l ja!