Tecniospring INDUSTRY
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tecniospring INDUSTRY

El millor talent en R+D al teu abast

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme? El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

Ja pots sol·licitar l'ajut Tecniospring INDUSTRY! Convocatòria oberta fins al 30 de setembre de 2019.

Sol·licita el Tecniospring INDUSTRY

Convocatòria oberta fins al 30 de setembre de 2019

Què ofereix?

El programa Tecniospring INDUSTRY ofereix un ajut del 100 % per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Poden sol·licitar-lo empreses amb seu operativa a Catalunya o entitats acreditades TECNIO.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO poden desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per fer-ho, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme.

Una bona manera de trobar el talent que necessites és publicar el teu projecte de recerca i el perfil d'investigador que necessites a l'espai de vacants. Des d'ACCIÓ ajudem a trobar-se tant a les empreses com als investigadors!

Consulta tota la informació del programa en anglès al web de Tecniospring INDUSTRY.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

CONVOCATÒRIA OBERTA: Sol·licita el Tecniospring INDUSTRY fins al 30 de setembre de 2019.

Empresa: publica el teu projecte

Si no tens una empresa o un investigador amb qui desenvolupar el teu projecte, t'oferim un espai de trobada. Envia'ns el teu projecte i la descripció del perfil d'investigador que necessites perquè aparegui a l'espai de vacants.

Tot i que la convocatòria per a investigadors només està oberta uns determinats mesos, els projectes o vacancies es poden enviar en qualsevol moment. Pots veure els projectes oberts actualment aquí i pots enviar-nos les teves propostes. Contacta amb nosaltres per publicar la teva oferta!

CONVOCATÒRIA OBERTA: Sol·licita el Tecniospring INDUSTRY fins al 30 de setembre de 2019.

 

Investigador: troba la teva plaça

Si ets una empresa, no esperis fins a l'últim moment i troba ja el teu investigador. Consulta aquí tot el que necessites per identificar l'investigador adequat per dur a terme el teu projecte de recerca.  

Si ets un investigador, consulta tota la informació del programa i informa't sobre la convocatòria en curs.

CONVOCATÒRIA OBERTA: Sol·licita el Tecniospring INDUSTRY fins al 30 de setembre de 2019.