ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Tecniospring INDUSTRY
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Tecniospring INDUSTRY

El millor talent en R+D al teu abast

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme? El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

Què ofereix?

El programa Tecniospring INDUSTRY ofereix un ajut del 100 % per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Poden sol·licitar-lo empreses amb seu operativa a Catalunya o entitats acreditades TECNIO.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO poden desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per fer-ho, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme.

Una bona manera de trobar el talent que necessites és publicar el teu projecte de recerca i el perfil d'investigador que necessites a l'espai de vacants. Des d'ACCIÓ ajudem a trobar-se tant a les empreses com als investigadors!

Consulta tota la informació del programa en anglès al web de Tecniospring INDUSTRY.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

Empresa: publica el teu projecte

Si no tens una empresa o un investigador amb qui desenvolupar el teu projecte, t'oferim un espai de trobada. Envia'ns el teu projecte i la descripció del perfil d'investigador que necessites perquè aparegui a l'espai de vacants.

Tot i que la convocatòria per a investigadors només està oberta uns determinats mesos, els projectes o vacancies es poden enviar en qualsevol moment. Pots veure els projectes oberts actualment i pots enviar-nos les teves propostes. Contacta amb nosaltres per publicar la teva oferta!

Investigador: troba la teva plaça

Si ets una empresa, no esperis fins a l'últim moment i troba ja el teu investigador. Consulta tot el que necessites per identificar l'investigador adequat per dur a terme el teu projecte de recerca.

Si ets un investigador, consulta tota la informació del programa i informa't sobre la convocatòria en curs.