Compra Pública d'Innovació
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Compra pública d'innovació

Troba el millor comprador per a la teva innovació

La Compra pública d'innovació és una actuació administrativa de foment de la innovació, orientada a potenciar el desenvolupament de solucions innovadores des de la demanda, mitjançant l’instrument de la compra pública.

Si ets una empresa innovadora que pot aportar noves solucions al mercat i vols optar a les licitacions públiques obertes, demana més informació! T'ajudarem a trobar les licitacions on pots tenir més oportunitats, t'assessorarem en la presentació de la proposta i et facilitarem la recerca de socis per dur-la a terme.

No ho dubtis més i consulta les licitacions obertes en Compra pública d'innovació!

Descobreix licitacions destacades en Compra pública d'innovació

 

Què ofereix?

Amb aquest servei obtindràs:

 • Identificació i monitorització de licitacions de compra pública d’innovació.
 • Assessorament i acompanyament en el procés d’anàlisi, cerca de socis i presentació de la proposta.
 • Promoció de la participació de la petita i mitjana empresa en els procediments de Compra Pública d’Innovació, potenciant els mecanismes de publicitat amb l’anunci previ i impulsant el diàleg i la comunicació més fluïda entre les entitats contractants i les empreses més innovadores.
 • Grans contractes desagregats en diferents lots per adaptar-los a sectors especialitzats que incentivin la cooperació i subcontractació en els licitadors.

 

Consulta’ns per conèixer-ne tots els detalls!

A qui va dirigit?

El servei de Compra Pública en Innovació s'adreça a empreses amb un alt potencial de recerca i innovació interessades a trobar un comprador o col·laboradors per al desenvolupament de les seves solucions. Una recerca que aporti noves solucions per a problemes susceptibles de ser objecte de preocupació per part del sector públic.

El suport a la Compra Pública d'Innovació és un servei permanent d’ACCIÓ. Sol·licita’l!

Noves solucions

Actualment un 15% del Producte Interior Brut el genera la Compra Pública i l’objectiu és que un 3% es dediqui a la R+D i innovació. Els organismes públics compren innovació, identificant com de lluny estan les solucions demanades per estar disponibles al mercat. En funció d’aquesta distància es pot diferenciar:

Compra Pública Pre-comercial (CPP)

Contractació de serveis d'R+D en què el comprador públic no es reserva el resultat de l'R+D per al seu ús en exclusiva sinó que comparteix amb les empreses els riscos i beneficis. Amb la finalitat de dirigir el desenvolupament de solucions cap a les necessitats del sector públic concret, comparant/validant la solució alternativa sobre diversos venedors.

Compra Pública de tecnologia Innovadora (CPI)

Compra pública d'un bé o servei que no existeix en el mercat en el moment de la compra però que pot desenvolupar-se en un període de temps raonablement curt. Amb la finalitat d’actuar com a client de llançament/primer adoptant/primer comprador de solucions finals comercials innovadores nouvingudes al mercat.

El cicle complet de la innovació es considera que el formen el concepte i avaluació de la viabilitat del nou producte; la recerca i desenvolupament amb demostració i replicació comercial; i el completa la comercialització.

Licitacions destacades en Compra pública d'innovació

 • AWS Diagnostic Development Initiative (DDI). Obre en una nova finestra.

   

  The AWS Diagnostic Development Initiative (DDI) provides support for innovation in rapid and accurate patient testing for the 2019 novel coronavirus (COVID -19) and other diagnostic solutions to mitigate future outbreaks. This initiative supports AWS customers who are working to bring better, more accurate diagnostic solutions to the market more quickly. The emphasis initially will be on COVID-19, but AWS will also consider other infectious disease diagnostic projects.

      

  Tipus d'oportunitat: Business challenge

  Entitat/Organisme que ho convoca: Amazon Web Services

  País d'origen: United States

  A qui s'adreça / Què busca: Accredited research institutions, research consortia and private entities.

  Data de vigència: 30 June 2020

  Més informació

 • Achieving an unprecedented acceleration of vaccine development and global manufacturing capacity to prevent COVID-19. Obre en una nova finestra.

   

  The objective of this Call for Proposals is to support the rapid development of vaccines in order to achieve licensure/emergency authorization in 12 - 18 months or less, and to ensure the availability of sufficient doses for widespread global deployment as soon as possible in 2021. This is all being issued in conjunction with the establishing of the Access to COVID-19 Tools (ACT) Accelerator ( https://www.who.int/who-documents-detail/access-to-covid-19-tools-(act)-accelerator), a public - private partnership committed to speeding up the development of and global access to diagnostics, therapeutics, and vaccines.

      

  Tipus d'oportunitat: Others

  Entitat/Organisme que ho convoca: Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI)

  País d'origen: Norway

  A qui s'adreça / Què busca: Multinational Companies, companies in the Developing Countries Vaccine Manufacturers Network, and other vaccine/biological developers with the capacity or potential to manufacture at scale.

  Data de vigència: 30 June 2020

  Més informació

 • USAID Development Innovation Ventures (USAID DIV). Obre en una nova finestra.

   

  Development Innovation Ventures (DIV) is USAID’s open innovation programme that tests and scales creative solutions to any global development challenge. DIV is open year-round, reviews applications on a rolling basis, and funds innovations in any sector and in any country where USAID operates. Innovations funded by DIV include products, services, applications of new business or delivery models, and production processes.

      

  Tipus d'oportunitat: Others

  Entitat/Organisme que ho convoca: United States Agency for International Development (USAID)

  País d'origen: United States

  A qui s'adreça / Què busca: U.S. and non-U.S. organizations, nonprofit and for-profit entities, as long as the project is in a country where USAID provides funds to development efforts.

  Data de vigència: 31 December 2020

  Més informació

 • Defence People – Skills, Knowledge and Experience. Obre en una nova finestra.

   

  Novel ideas that could be used by UK Defence to do one or several of the following:​
  - Attract and retain SQEP with niche specialities and technical skills​.
  - Track and manage important skillsets across the workforce.
  - Provide technologies/services and other opportunities to improve welfare standards, workforce health and wellbeing.
  - Provide alternative approaches to contracting or seconding specialist staff.
  - Identify and collaborate with organisations with experience in the above areas​.
  All proposals should consider the use of simulation to personalise training.​

      

  Tipus d'oportunitat: Others

  Entitat/Organisme que ho convoca: Defence and Security Accelerator

  País d'origen: United Kingdom

  A qui s'adreça / Què busca: Organisations with experience in the above areas

  Data de vigència: 30 July 2020

  Més informació

 • Inteligencia Artificial con Big Data para el cribado de cáncer en Andalucía. Obre en una nova finestra.

   

  PIBICRA - Plataforma de soluciones de inteligencia artificial basadas en big data para el cribado de cáncer en Andalucía. Objetivos: desarrollo e implantación de una plataforma de inteligencia artificial basada en soluciones abiertas; desarrollo de una plataforma de soluciones avanzadas basadas en inteligencia artificial.

      

  Tipus d'oportunitat: Licitación de Compra Pública de Innovación

  Entitat/Organisme que ho convoca: Fundación pública Andaluza Progreso y Salud

  País d'origen: España

  A qui s'adreça / Què busca: PIMES, emprendedores y empresas innovadoras

  Data de vigència: 24 de septiembre de 2020

  Més informació

 • Identificació de colls d'ampolla al trànsit ferroviari. Obre en una nova finestra.

   

  Inclou localitzar els colls d’ampolla de capacitat actuals a tota Alemanya, examinar-los en relació amb les debilitats operatives i analitzar-ne l’enfocament. Les solucions específiques es deriven de mètodes normalitzats generals, s'hauran d'integrar al conjunt de regles actual i se n'haurà de planificar la implementació pràctica. Posteriorment, els mètodes desenvolupats s'han d'aplicar demostrativament en punts seleccionats i els efectes positius s'han de demostrar a la pràctica. Els mètodes s'han de reajustar iterativament basant-se en l'experiència pràctica.

   

  Tipus d'oportunitat: Licitació de Compra Pública d'Innovació

  Entitat/Organisme que ho convoca: Eisenbahn Bundesamt

  País d'origen: Alemanya

  Data de vigència: 6 d'agost del 2020

  Més informació