ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Enterprise Europe Network (EEN)
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Enterprise Europe Network (EEN)

Connecta la teva pime al món

Si ets una empresa innovadora que busca socis internacionals, l’Enterprise Europe Network (EEN) és la teva xarxa. Et connecta a més de 60 països, inclosos tots els de la Unió Europea!

L’EEN és una iniciativa de la Comissió Europea creada l’any 2008 per ajudar les pimes a ser més competitives mitjançant el desenvolupament de la seva capacitat innovadora i l’obertura a nous mercats.

Descobreix els 10 motius per fer-te usuari de l'EEN i connecta la teva pime al món!

Què ofereix?

L’Enterprise Europe Network (EEN) ofereix, a Catalunya, els següents serveis:

Innovació

  • Accés a iniciatives i serveis com el Servei d'innovació estratègica, oportunitats en Compra pública d'innovació, serveis de cooperació tecnològica internacional o orientació i formació en propietat intel·lectual
  • Participació en projectes europeus d’R+D de l'Horizon Europe mitjançant la formació, la cerca de socis i l’assessorament personalitzat

Internacionalització

  • Suport per trobar nous socis internacionals
  • Serveis de suport a l’exportació, gestió duanera, assessorament jurídic internacional, formació i diagnosi d’internacionalització
  • Organització i participació en missions empresarials i esdeveniments B2B (Brokerage Events)

Finançament

La xarxa Enterprise Europe Network (EEN) és un servei permanent d’ACCIÓ. Per a més informació contacta'ns o consulta el web EEN.cat!

Cerca de socis

Un dels serveis principals de l’EEN és el de facilitar la cerca de socis internacionals per a projectes col·laboratius d’R+D, transferència tecnològica i acords comercials a tots els països membres de la xarxa. Per fer-ho possible, les empreses reben acompanyament durant tot el procés de cerca activa.

Així, les companyies participants poden potenciar les seves capacitats i contactar amb nous partners internacionals a través de les eines de l’EEN per la cerca de socis. Descobreix el cercador de socis!

A qui va dirigit?

La xarxa Enterprise Europe Network es dirigeix a empreses de totes les dimensions, tot i que està orientada principalment a les pimes, els instituts de recerca, les universitats, els centres i empreses tecnològics i els organismes de desenvolupament.

Consulta els 10 motius per fer-te usuari de l'EEN i contacta’ns per començar a connectar-te a Europa!

Membres

L’EEN està formada per una xarxa de consorcis de més de 600 organitzacions amb organismes com Cambres de Comerç, Agències de desenvolupament empresarial i centres tecnològics universitaris. La xarxa ofereix solucions concretes i efectives a empreses a més de 60 països, inclosos tots els estats membres de la Unió Europea i altres països associats.

L’únic node de la xarxa a Catalunya està format per ACCIÓ, la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consell General de Cambres de Catalunya.