ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Programes per a startups amb escoles de negoci
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Programes per a startups amb escoles de negoci

Gradua la teva startup!

Tens una startup tecnològica? Fes-la més competitiva amb els programes d’acceleració de les escoles de negocis impulsats per ACCIÓ.

Consolida el teu projecte tecnològic per diferenciar-te dels competidors i, alhora, contrasta el teu model de negoci per graduar la teva empresa. Si el teu projecte té menys de tres anys de vida, escull el programa que més s’ajusta al que necessites: valida la idea de negoci, accelera el creixement o condueix el teu prototip cap a la fàbrica!

Fusiona la tecnologia amb el coneixement de les escoles de negocis i gradua la teva startup!

Sol·licita-ho o informa't de properes convocatòries

Explica'ns el teu projecte i preparem amb tu la propera convocatòria

TecnoCampus Start Health: accelera la teva startup del sector salut

Tens una startup vinculada al sector digital health, medical devices o biotech? TecnoCampus Start Health, amb el suport d’ACCIÓ, és el programa d’acceleració per a startups del sector salut que ofereix suport en la validació de la tecnologia i el model de negoci, en el llançament del producte al mercat i en l’accés al finançament per créixer.

Per fer-ho possible, durant cinc mesos disposaràs de 25 hores d’assessorament expert individualitzat per part de mentors i podràs connectar amb l’ecosistema innovador del sector salut i de TecnoCampus.

A més, a través d’aquest programa participaràs en diferents workshops amb experts en estratègia, en pacte de socis, en propietat intel·lectual, en màrqueting i vendes, en finançament o sobre com presentar la teva startup davant d’inversors amb un pitch guanyador.

El Programa Start Health està adreçat a startups de fins a 5 anys de vida vinculades al sector salut en els àmbits digital health (plataformes web, mòbils, IA, IoT, Big Data), medical devices (instruments mèdics, rehabilitació, diagnosis malalties) i biotech.

Si vols més informació pots contactar amb ACCIÓ o bé conèixer-ne més detalls al web de Tecnocampus.

TecnoCampus Start Health

TecnoCampus Start Health

Programa T Growth: accelera la teva startup tecnològica

Tens una startup en fase inicial i de l’àmbit de la internet de les coses (IoT)? El programa T Growth de la Salle Technova, amb el suport d’ACCIÓ, t’ofereix suport expert i personalitzat per desenvolupar el teu model de negoci i connectar amb grans empreses.

El programa té una durada de quatre mesos i està dividit en tres mòduls: classes d’assessorament i suport expert; tallers tècnics amb especialistes i investigadors i tallers amb grans empreses on tindràs l’oportunitat de reunir-te amb els seus responsables. Tot plegat t’ajudarà a preparar la teva startup per sortir al mercat i afrontar-ne el creixement.

Pots contactar amb ACCIÓ per qualsevol dubte i que t’avisem de noves convocatòries; o conèixer-ne més detalls al web de la Salle Technova.

laSalle Technova Barcelona

laSalle Technova Barcelona

Barcelona Technology Transfer Group (IESE)

El BTTG (Barcelona Technology Transfer Group) funciona des del 2016 a l’IESE Business School amb l’objectiu d’incrementar el potencial comercial de nous descobriments científics, sorgits principalment de centres de recerca i institucions tecnològiques. El seu programa de col·laboració amb estudiants d’MBA i mentors de reconegut prestigi es dirigeix a professionals de centres de recerca públics i privats, així com a emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica. També hi poden participar empreses ja constituïdes que es trobin en els primers estadis de desenvolupament.

Un equip d’entre 4-8 estudiants, liderats per un project manager treballaran durant 2 mesos l’estratègia d’aproximació a mercat dels vostres projectes per tal de concretar la proposta de valor, el client potencial i el model de negoci. Els participants també podreu participar en diferents workshops sobre competències clau dels emprenedors i d’un demoday per presentar el vostre projecte davant d’inversors i empreses.

Contacta amb ACCIÓ i t’assessorem.

IESE

IESE

Programa MAP (EADA): valida la teva idea de negoci

Tens un projecte de base científica o tecnològica? El Programa MAP (Market Assessment Program) et servirà per posar a prova la teva idea de negoci! Durant sis mesos treballaràs colze a colze amb participants dels diversos programes internacionals de Màster d’EADA, dirigits per un professor expert, amb l’objectiu de realitzar un pla de negoci que et permeti acostar-te al mercat i al finançament.

Gaudiràs de 1.500 hores de treball conjunt amb un equip multicultural compromès i de més de 20 hores de formació pràctica i específica per a emprenedors. Al final del programa, tots els projectes participants presentaran les seves propostes en un Demo Day davant d’inversors i empreses potencialment interessades. A més, s’entregaran premis al “Millor Projecte” de 3.000 euros per al guanyador i 2.000 al segon classificat.

El Programa MAP es dirigeix especialment a professionals de centres de recerca públics i privats, així com a emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica. També hi poden participar les empreses ja constituïdes que es trobin en els primers estadis de desenvolupament i els models de negoci encara per validar o que hagin d’acotar un mercat d’interès i evolucionar amb el test del mercat.

Contacta amb ACCIÓ i t’assessorem o bé entra al web de l’escola de negoci per conèixer-ne més detalls.

EADA

EADA

Programa Next Tech (IQS): porta el teu prototip a la fàbrica

L’IQS Next Tech és el primer programa d’acceleració de startups amb un focus industrial i amb la premissa de portar els prototips fins a les fàbriques. Les 10 startups industrials seleccionades han d’haver desenvolupat un producte físic i rebran acompanyament durant sis mesos en tot el seu procés d’industrialització. L'objectiu és crear una primera sèrie de producció.

Per aconseguir-ho, obtindran sessions de treball individuals amb experts d’empreses industrials que els guiaran per definir el millor camí cap a la industrialització del seu producte. També treballaran la conceptualització i el desenvolupament del prototip amb professionals de departaments de producció d'empreses industrials i, junts, definiran els requisits imprescindibles per portar el prototip a fabricació. I tot plegat, amb el suport de 15 mentors especialistes en diferents àmbits de la indústria.

Alhora, les startups gaudiran de sessions de formació sobre el desenvolupament de negoci, l’àmbit legal, el màrqueting i altres matèries relacionades amb la gestió empresarial.

Al final del programa, podran presentar els seus resultats davant d’inversors i socis potencials. A més, un jurat format per personalitats destacades de l’àmbit industrial escollirà la startup industrial més prometedora de l’IQS Next Tech.

 

Contacta amb ACCIÓ i t’assessorem.

IQS TECH FACTORY

IQS TECH FACTORY

Programa Empenta (ESADECREAPOLIS): accelera el creixement de la teva startup

EMPENTA és un programa d’acceleració i incubació que et permetrà multiplicar la velocitat de creixement de la teva startup. Durant sis mesos treballaràs aspectes crítics per desenvolupar la teva startup industrial com: pacte de socis, accés al mercat industrial, màrqueting i vendes, creixement i industrialització, necessitats de finançament i preparació d'un pitch guanyador.

Disposaràs de 18 hores de mentoria on mantindràs reunions individuals de seguiment que complementaràs amb sessions col·lectives i casos pràctics sobre aspectes transversals de qualsevol startup.

El Programa EMPENTA compta amb la metodologia àgil dissenyada per l’Enterpreneurship Institute d’ESADE, que permet adaptar el programa a les necessitats de cada startup. A més, durant la realització del programa, tindràs la possibilitat d’allotjar-te gratuïtament al coworking per a emprenedors de la Rambla de la Innovació de Sant Cugat del Vallès.

El Programa EMPENTA està dirigit a 10 startups de fins a 5 anys de vida i amb una forta base tecnològica i un component innovador en els àmbits deep tech (IA, IoT, blockchain, robòtica, etc) aplicada a la indústria.

Contacta amb ACCIÓ i t’assessorem o bé entra al web de l’escola de negoci per conèixer-ne més detalls.

ESADECREAPOLIS

ESADECREAPOLIS

Programes per a startups amb escoles de negoci: experiències i publicacions