ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
MWC Open Innovation Challenge
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

MWC Open Innovation Challenge

Soluciona els reptes tecnològics de grans empreses

Tens una solució tecnològica disruptiva? Vols donar-la a conèixer internacionalment?

Grans corporates i inversors tornaran a ser al MWC 2022 per participar al MWC Open Innovation Challenge amb un únic objectiu: trobar les millors solucions innovadores per resoldre els seus reptes tecnològics.

Si ets una empresa, un centre tecnològic o una startup aquesta és una gran oportunitat per oferir la teva tecnologia a grans empreses internacionals durant el principal esdeveniment de reunions B2B del MWC.

Escull els reptes empresarials que més encaixen amb el teu perfil, presenta la teva proposta trencadora i ja podràs sol·licitar reunions presencials o virtuals per trobar nous socis tecnològics. Aquesta pot ser l’inici d’una fructífera amistat plena de grans projectes.

La convocatòria per sol·licitar reunions durant el MWC és oberta. T'agradaria participar-hi? Registra't ara a la plataforma!

Què ofereix?

Les corporates ja saben que la millor innovació prové de l'exterior. Els usuaris, els ciutadans i especialment empreses i startups estan canviant la manera com la innovació afecta tot tipus de negocis.

Les grans empreses internacionals i inversors que participen al MWC Open Innovation Challenge volen integrar la tecnologia més innovadora o invertir en noves solucions tecnològiques.

D'aquesta manera, aquest esdeveniment B2B ofereix l'oportunitat a un ampli ventall d’empreses i entitats de reunir-se amb corporates per crear aliances amb nous socis locals i internacionals.

En l'edició passada es van realitzar prop de 700 reunions amb 80 corporates i inversors. T'agradaria participar-hi? Registra't ara a la plataforma!

 

ACCIÓ organitza el MWC Open Innovation Challenge en el marc del MWC 2022 i de les activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part.

Com funciona?

T'agradaria presentar les teves solucions a grans empreses durant el MWC 2021? Participa al MWC Open Innovation Challenge i comença a preparar la teva agenda de reunions:

 1. Entra dins la plataforma i registra-hi la teva solució.
 2. Revisa els reptes de les corporates i dels inversors participants.
 3. Si la teva empresa, centre tecnològic o startup reuneix les condicions per algun dels reptes, sol·licita-hi una reunió virtual o presencial durant el MWC. Pots aplicar a tants reptes com solucions creguis tenir. Això sí, assegura’t que la teva solució encaixa amb els reptes escollits.
 4. La corporate revisarà la teva sol·licitud. Si la solució és atractiva per al seu repte, acceptarà trobar-se amb tu al MWC a Barcelona de manera virtual o presencial.
 5. A més, amb el MWC Open Innovation Challenge també pots sol·licitar reunions amb les empreses, les startups o centres tecnològics participants.

Registra’t ara a la plataforma i comença a planificar la teva agenda de reunions durant el MWC.

Condicions i sol·licituds

El MWC Open Innovation Challenge es dirigeix a startups, pimes i centres tecnològics innovadors d’arreu del món.

Revisa els termes i condicions de cada repte i aplica només en aquells on tens la seguretat de complir-los. Recorda que si tens acordada una reunió presencial hauràs de ser al MWC a Barcelona els propers 1 o 2 de març de 2022.

T'agradaria participar-hi? Registra't ara a la plataforma i comença a planificar la teva agenda de reunions durant el MWC.

Alguns dels reptes de les corporates

 • BONSAI PARTNERS

  Inversors en oportunitats primàries i secundàries de start-ups tecnològiques que van des de pre-series A a series B.

 • K FUND

  Inverteixen des de 100k a 2M en emprenedors amb capacitat de crear productes i serveis diferencials amb base tecnològica.

 • LG DISPLAY

  LG Display busca en invertir o col·laborar amb start-ups que puguin ajudar a incrementar la demanda en  panells de visualització. Qualsevol tipus d’empresa com plataformes, continguts, maquinari, programari, etc. està benvingut.

 • MERCEDES-BENZ AG. Obre en una nova finestra.

  Busquen tecnologies que donin suport a la mobilitat neutra (o negativa) en carboni – des del desenvolupament, producció i ús de reciclatge.

 • NEKKO CAPITAL

  Nekko Capital ofereix finançament per aquelles B2B startups que estan començant. Prioritza aquells sectors com els de mobilitat, tecnologia de viatge, de suport, de la indústria financera, entre d’altres.

 • ROCA SANITARIO S.A

  Volen crear nous serveis i experiències comprador/usuari, buscar noves oportunitats empresarials en e-commerce i oferta de serveis.

 • SAP

  La missió de SAP és construir la seva propera generació de socis. Treballen estretament amb la indústria i els seus grups de productes per identificar espais en blanc, buscant a nivell mundial les startups en fase inicial adequades per associar-s'hi i executant programes d'acceleració per crear propostes de valor conjuntes de manera efectiva que aportin nou valor als seus clients.

 • WÜRTH ELEKTRONIKS

  Estan buscant innovacions en els camps de electrònica, electromecànica, nova mobilitat, formula, tecnologies (transferència d'energia sense fil, horticultura i recol·lecció d'energia) i projectes IoT.

4YFN - Connecting startupsEEN-CE-crop