ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
ProACCIÓ 4.0
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

ProACCIÓ 4.0

Aprofita l’arribada de la indústria del futur!

La indústria 4.0 ja és una realitat que està canviant radicalment el món de l’empresa a tot arreu. La transformació de la PIME passa per l’adopció de tecnologies com la intel·ligència artificial, el big data, la internet de les coses, el machine learning, la realitat augmentada, la mobilitat 5G, l’encriptació via blockchain, la robòtica col·laborativa o qualsevol altra aplicació empresarial de les noves tecnologies.

El programa ProACCIÓ 4.0 engloba diversos serveis, ajuts, programes i activitats que ACCIÓ posa a la teva disposició per fer el salt cap a la indústria 4.0. Amb ell pots accedir al programa de Cupons indústria 4.0, serveis d’assessorament o línies de finançament. Aquí també pots consultar les properes activitats, jornades i missions específicament orientades a la Indústria 4.0.

Vols estar-ne al dia? Vols que t’avisem a mesura que vagin obrint-se aquests diferents serveis? Vols saber com la teva empresa pot fer el salt cap a la indústria 4.0? Explica’ns el teu cas i començarem a traçar plegats el teu camí cap a la indústria del futur!

Projectes
Més de 700 sol·licituds dels Cupons a la indústria 4.0
Formació
Més de 200 professionals han fet formació
Proveïdors
Més de 100 proveïdors han presentat la seva tecnologia
Acreditades
Més de 230 assessors acreditats en indústria 4.0

Serveis ProACCIÓ 4.0

Col·laboradors ProACCIÓ 4.0

Foment del treball Consell cambres de comerç COEIC PIMEC Fundació per la indústria

ProACCIÓ 4.0: informes, casos d'èxit i coneixement empresarial