ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Servei d’orientació en manufactura 3D
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Servei d’orientació en manufactura 3D

Transforma la teva empresa amb la revolució de la impressió 3D

Oblida els cartutxos de tinta i el paper. La impressió 3D va més enllà d’un dispositiu, és una de les revolucions més importants que viurà el món de la producció industrial. Vols saber si les grans expectatives que genera també poden potenciar la teva empresa? Vols descobrir les noves possibilitats que t’ofereix la manufactura 3D i que encara ni t’imagines?

El Servei d’orientació en manufactura 3D d’ACCIÓ és la porta d’entrada que necessites a la tecnologia que transformarà la teva empresa. D’una manera personalitzada, t’orientarem sobre quina és la millor manera d’aprofitar la impressió 3D per ser més competitiu, podràs participar en tallers de formació i et posarem en contacte amb el proveïdor que més s’ajusti a les teves necessitats.

No esperis més a conèixer els avantatges reals de la impressió 3D per al teu negoci i prem el botó que transformarà la teva empresa!

Aprofita ara l’oportunitat que t’ofereix la Fira INDUSTRY From Needs to Solutions i reuneix-te amb els millors experts en Impressió 3D.

Vols formar part de la revolució 3D Printing?

Explica’ns el teu cas i trobarem la seva millor aplicació per a la teva empresa

Què ofereix?

Amb el Servei d’orientació en manufactura 3D analitzarem el teu negoci, la teva cadena de producció i les tendències tecnològiques i de negoci que la impressió 3D està obrint al teu sector. En funció de les particularitats del teu model de negoci, identificarem quins són els propers passos més adequats perquè t’aprofitis d’aquesta nova revolució industrial, la revolució 3D. Encara en dubtes? Consulta’ns!

Com funciona?

El Servei d’orientació en manufactura 3D disposa de tres estadis:

 • Si tot just t’estàs plantejant si la impressió 3D està feta per a tu...:
  T’orientem sobre les aplicacions de la impressió 3D en el teu negoci, com pot fer més productiva la teva empresa i t’ajudem a trobar els millors partners o els possibles socis amb qui engegar el teu projecte de manufactura 3D. Gaudiràs de tres hores de consultoria amb un expert en impressió 3D sense cap cost a través del servei d'orientació inicial codissenyat amb Fira de Barcelona
 • Si ja saps què necessites de la impressió 3D...:
  Els Tallers de transformació digital et permetran aprendre de forma col·lectiva els aspectes pràctics de l’aplicació de la impressió 3D a la teva empresa. A més, gaudiràs d’una visita guiada a la fira IN(3D)USTRY. El taller i la visita es cofinançaran entre l’empresa i ACCIÓ
 • Si ja apliques la impressió 3D...:
  T’acompanyem a les fires més importants del sector, com la Formnext de Frankfurt. Podràs conèixer de primera mà els agents i els proveïdors líders en 3D Printing

Participa en un, dos o en els tres estadis en funció de les teves necessitats!

A qui va dirigit?

El Servei d’orientació en manufactura 3D es dirigeix a empreses establertes a Catalunya dedicades a la producció, disseny i/o fabricació industrial de productes que demandin solucions d’impressió 3D. Consulta’ns per conèixer-ne més detalls!

Sol·licitud

El Servei d’orientació en manufactura 3D és un servei permanent d’ACCIÓ. Sol·licita’l!