Cupons a la Internacionalització
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Cupons a la internacionalització

Subvencions per als teus primers passos en l’exportació

Els Cupons a la Internacionalització són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Els cupons t’ajuden a posar en marxa el teu projecte d’exportació, és a dir, a aconseguir les teves primeres vendes en els mercats internacionals.

ATENCIÓ! La convocatòria de 2019 té prevista l'obertura durant el mes de novembre.

Pots començar a preparar-te consultant la llista de proveïdors acreditats i escollint el que més et pugui ajudar. Si necessites més informació o resoldre qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

Què ofereixen?

Els Cupons a la Internacionalització es poden bescanviar per un o més d’aquests serveis:

 • Diagnosi del potencial d’internacionalització de l’empresa.
 • Desenvolupament del Pla de Promoció Internacional: selecció del producte o servei a internacionalitzar, dels països de destí, dels canals de distribució, elaboració del llistat de clients potencials.
 • Subcontractació d’un Export Manager.
 • Gestió per al registre de marca i de patents en mercats internacionals.
 • Formació en comerç internacional.

 

Contacta amb nosaltres per conèixer-ne tots els detalls.

A qui van dirigits?

Aquests ajuts van dirigits a empreses que encara no exporten o que exporten fins a un màxim del 15% de la seva facturació, és a dir, empreses amb poca experiència exportadora o que encara no han exportat mai.

Proveïdors acreditats

La subcontractació dels serveis cal fer-la a través d'algun d'aquests proveïdors acreditats per ACCIÓ:

- Entitats d’assessorament especialitzades en processos d’internacionalització

- Entitats de formació

A més dels professionals acreditats que formen part de les entitats, també podeu utilitzar els assessors del Directori d’Assessors. Aquests últims han de ser subcontractats per alguna entitat acreditada per realitzar el servei.

Ets un proveïdor i et vols acreditar perquè els teus clients es puguin beneficiar dels Cupons a la internacionalització?

Condicions i sol·licitud

El cost subvencionable màxim és de 5.000 euros per empresa/any, i l’ajut d’ACCIÓ és del 80% de l’import (ajut màxim de 4.000 euros). Pots sol·licitar més d’un cupó, sempre i quan l’import total dels costos dels serveis sol·licitats no sobrepassi els 5.000 euros.

Termini
La convocatòria de 2019 té prevista la seva obertura durant el mes de setembre. Si necessites més informació o resoldre qualsevol dubte, contacta amb nosaltres

Passos per fer la sol·licitud

 1. Escull el servei que t’interessa i el proveïdor amb qui vols treballar.
 2. Presenta la teva sol·licitud seguint les bases de la convocatòria. 
 3. Porta a terme el projecte: quan rebis la resolució d'acceptació per part d'ACCIÓ, obtindràs el teu cupó per començar a treballar. Disposes de vuit mesos per dur a terme el servei.
 4. Justifica la feina feta: al finalitzar el servei, l’entitat proveïdora presentarà els justificants adients a ACCIÓ. No caldrà que facis cap gestió per tal de rebre l’import de l’ajut.