ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Servei d'internacionalització empresarial personalitzat
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Servei d'internacionalització empresarial personalitzat

Un món a la teva mida

La teva empresa té un model de negoci especial. Té un producte diferent. Té uns detalls que la fan única. De la mateixa manera, la teva estratègia d’internacionalització també ha de ser única. Tant a escala global com a l'escala concreta de cada país. T’oferim l’eina definitiva per fer-ho possible: el Servei d’Internacionalització Empresarial Personalitzat.

Aprofita la xarxa d’oficines a l’exterior d’ACCIÓ, que et permetran accedir, de forma directa a més de 100 països. Amb aquest servei, posarem a la disposició de la teva empresa més d’un centenar de professionals que estan vivint i coneixen de primera mà els mercats on vols que la teva empresa s’expandeixi. Amb ells, definiràs completament a la teva mida el tipus de projecte amb el que pdoràs fer negoci a gairebé qualsevol lloc del món.

Sol·licita aquest servei i conquereix el món, a la teva manera!

Què hi aconseguiràs?

El Servei d’Internacionalització Empresarial Personalitzat posa a la teva disposició la xarxa d’Oficines de Comerç i Inversions de Catalunya per a que s’ajustin a qualsevol necessitat o projecte que tinguis.

Les Oficines Exteriors d’ACCIÓ són una eina molt potent al teu abast. T’ofereixen coneixement del terreny i dels actors clau a cada país. T’estalviaràs costos, viatges i errors. A partir de la naturalesa i model de negoci específic de la teva empresa, identificaran, modularan i prioritzaran amb tu les accions concretes a desenvolupar.

Com que es tracta d’un servei a mida, el contingut concret de cada projecte no té cap limitació. Et pot servir per comprar o constituir una empresa a l'exterior, per trobar-hi socis, per accedir a organismes públics o entitats especialitzades a determinats països, per a que tinguis acompanyament o intèrprets a les reunions, etc. Qualsevol suport que necessitis en destinació és al teu abast a través del Servei d'Internacionalització Empresarial Personalitzat.

Posa’t en contacte amb nosaltres i definirem com et podem ajudar des de qualsevol racó del món.

Com funciona?

El Servei d’Internacionalització Empresarial Personalitzat té un funcionament molt senzill:

  1. Explica’ns què tens el cap. No et tallis. Arribem a més de 100 països. Tenim experts de tots els sectors i disciplines. Posa’ns a prova
  2. Ens reunirem per definir, a la pràctica, en què podem ajudar-te des de les oficines exteriors d’ACCIÓ
  3. Et presentarem, gratuïtament i sense cap compromís, una proposta d’actuació elaborada conjuntament amb les Oficines de Comerç i Inversions d’ACCIÓ. En aquesta proposta trobaràs el detall de les tasques a executar, el calendari d’actuació i el cost del projecte
  4. Si t’encaixa la proposta, la podràs executar en el mercat escollit amb la plena dedicació dels nostres professionals de l’oficina exterior i l’acompanyament personalitzat del teu gestor de projecte a Barcelona

 

Sol·licita el Servei d’Internacionalització Empresarial Personalitzat i porta la teva empresa a qualsevol racó del món.

A qui s’adreça?

El Servei d’Internacionalització Empresarial Personalitzat el pot sol·licitar qualsevol empresa establerta a Catalunya, però es dirigeix especialment a empreses amb alguna experiència exportadora. El servei també s’adreça a startups i empreses del tercer sector social, que tenen un important descompte addicional en aquests projectes.

Tots els serveis que necessitis els realitzaran els experts de les Oficines de Comerç i Inversions d’ACCIÓ ubicats als països de destinació. L’empresa haurà d’assumir parcialment el cost del servei (document .PDF), que serà cofinançat per ACCIÓ.

T’interessa? Sol·licita el servei!

Sol·licitud

El Servei d’Internacionalització Empresarial a Mida és un servei permanent d’ACCIÓ.

Sol·licita’l!

Servei d’internacionalització empresarial a mida: experiències i publicacions