ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Servei d'implantació empresarial a l'exterior
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Servei d'implantació empresarial a l'exterior

Porta la teva empresa a una nova dimensió internacional

Posar un peu a l’estranger amb la teva empresa és més fàcil si tens algú que t’hi espera. El Servei d’implantació empresarial a l’exterior d’ACCIÓ t’ajuda a portar la teva empresa a més de 100 països diferents i a sumar-te a les més de 3.000 empreses catalanes que ja tenen una filial a l'estranger. Des de l’exterior, podràs distribuir millor els teus productes, establir noves aliances comercials, aprofitar les dinàmiques específiques de cada país i portar la internacionalització de la teva empresa a una nova dimensió.

T’hi ajudem des de les oficines exteriors d’ACCIÓ, amb personal especialitzat i ubicat realment als països de destinació, amb més de 25 anys d’experiència ajudant empreses catalanes a ser presents a tot el món.

 

Sol·licita aquest servei i implanta la teva empresa a l’exterior!

 

Què hi aconseguiràs?

El Servei d’Implantació Empresarial a l’Exterior d’ACCIÓ posa a la teva disposició la xarxa d’Oficines de Comerç i Inversions de Catalunya per a que et serveixin de plataforma per instal·lar-te a nous països.

Tenir presència directa a l'estranger té molts avantatges. En alguns països és imprescindible per fer-hi negocis de forma estable. I en tots els casos t’estalviaràs costos, viatges i errors. Acceleraràs el procés necessari per obrir la teva delegació, la teva planta productiva, la teva oficina comercial o el que la teva empresa necessiti per aprofitar al màxim els avantatges que ofereix cada país.

El Servei d’Implantació Empresarial a l’Exterior et facilita un aterratge suau al país que t'interessa. Consta d’un seguit de mòduls o subserveis que adaptarem a les necessitats del teu projecte. Així, el servei pot incloure tasques com:

 • Establiment legal: suport i assessorament per determinar i portar a la pràctica la millor fórmula de constitució legal de la teva empresa al país concret del teu interès.
 • Soft landing: disposa d’un lloc de treball físic amb plena operativitat des del primer dia per facilitar el teu aterratge al país.
 • Cerca de personal en destinació: trobem els professionals que necessita la teva empresa a l’exterior, des de nivells directius a personal tècnic o de suport.
 • Viabilitat de la implantació: anàlisi de la viabilitat pràctica del procés d’implantació, amb la identificació de competidors i característiques del sector, fet des del propi país d’interès.
 • Cerca de socis i ubicacions: cerca a mida de possibles socis, aliances i emplaçaments, en funció de les necessitats de la teva empresa i el teu producte.
 • Plataforma virtual: utilització de l'adreça de l'oficina d'ACCIÓ per poder indicar la teva presència al país.

 

Consulta’ns per conèixer aquests i molts altres serveis que faran més ràpida i efectiva la implantació de la teva empresa a l’exterior!

Com funciona?

Vols portar la teva empresa a una nova dimensió internacional? Descobreix com funciona el Servei d’implantació empresarial a l’exterior en tres passos:

 1. Et reuniràs amb els nostres experts en internacionalització per posar en comú els objectius i les necessitats de la teva empresa. Analitzarem la viabilitat del teu projecte d'implantació al país i definirem conjuntament el projecte a realitzar per part de l'oficina per assolir els teus objectius al mercat.
 2. Et presentarem, gratuïtament i sense cap compromís, una proposta d’actuació elaborada conjuntament amb les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ. En aquesta proposta trobaràs el detall de les tasques a executar, el calendari d’actuació i el cost del projecte.
 3. Si t’agrada la proposta, la podràs executar en el mercat escollit amb la plena dedicació dels nostres professionals de l’oficina exterior i l’acompanyament personalitzat del teu gestor de projecte a Barcelona.

 

Sol·licita el Servei d’implantació empresarial a l’exterior i porta la teva empresa a una nova dimensió internacional!

A qui s’adreça?

El Servei d’implantació empresarial a l’exterior el pot sol·licitar qualsevol empresa establerta a Catalunya, però es dirigeix especialment a empreses amb experiència exportadora. És important tenir un cert volum per implantar-se a nous països. No obstant, el servei també s’adreça a startups i empreses del tercer sector social, que tenen un important descompte addicional en aquests projectes.

Tots els serveis que necessitis els realitzaran els experts de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ ubicats als països de destinació. L’empresa haurà d’assumir parcialment el cost del servei, que serà cofinançat per ACCIÓ.

Si vols passar de ser una empresa que surt a vendre a l’exterior a convertir-te en una companyia que deixa petjada al món, aquest és el teu servei. Sol·licita’l!

Sol·licitud

El Servei d’implantació empresarial a l’exterior és un servei permanent d’ACCIÓ.

Sol·licita’l!

Servei d’implantació empresarial a l'exterior: experiències i publicacions