ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Servei d'implantació empresarial a l'exterior
 • Comparteix a Linkedin
 • Imprimeix

Servei d'implantació empresarial a l'exterior

Porta la teva empresa a una nova dimensió internacional

Posar un peu a l’estranger amb la teva empresa és més fàcil si tens algú que t’hi espera. El Servei d’implantació empresarial a l’exterior d’ACCIÓ t’ajuda a portar la teva empresa a més de 100 països diferents i a sumar-te a les més de 3.000 empreses catalanes que ja tenen una filial a l'estranger. Des de l’exterior, podràs distribuir millor els teus productes, establir noves aliances comercials, aprofitar les dinàmiques específiques de cada país i portar la internacionalització de la teva empresa a una nova dimensió.

T’hi ajudem des de les oficines exteriors d’ACCIÓ, amb personal especialitzat i ubicat realment als països de destinació, amb més de 25 anys d’experiència ajudant empreses catalanes a ser presents a tot el món.

 

Sol·licita aquest servei i implanta la teva empresa a l’exterior!

Què hi aconseguiràs?

El Servei d’Implantació Empresarial a l’Exterior d’ACCIÓ posa a la teva disposició la xarxa d’Oficines de Comerç i Inversions de Catalunya per a que et serveixin de plataforma per instal·lar-te a nous països.

Tenir presència directa a l'estranger té molts avantatges. En alguns països és imprescindible per fer-hi negocis de forma estable. I en tots els casos t’estalviaràs costos, viatges i errors. Acceleraràs el procés necessari per obrir la teva delegació, la teva planta productiva, la teva oficina comercial o el que la teva empresa necessiti per aprofitar al màxim els avantatges que ofereix cada país.

El Servei d’Implantació Empresarial a l’Exterior et facilita un aterratge suau al país que t'interessa. Consta d’un seguit de mòduls o subserveis que adaptarem a les necessitats del teu projecte. Així, el servei pot incloure tasques com:

 • Establiment legal: suport i assessorament per determinar i portar a la pràctica la millor fórmula de constitució legal de la teva empresa al país concret del teu interè.
 • Soft landing: disposa d’un lloc de treball físic amb plena operativitat des del primer dia per facilitar el teu aterratge al país
 • Cerca de personal en destinació: trobem els professionals que necessita la teva empresa a l’exterior, des de nivells directius a personal tècnic o de suport
 • Viabilitat de la implantació: anàlisi de la viabilitat pràctica del procés d’implantació, amb la identificació de competidors i característiques del sector, fet des del propi país d’interès
 • Cerca de socis i ubicacions: cerca a mida de possibles socis, aliances i emplaçaments, en funció de les necessitats de la teva empresa i el teu producte
 • Plataforma virtual: utilització de l'adreça de l'oficina d'ACCIÓ per poder indicar la teva presència al país

 

Consulta’ns per conèixer aquests i molts altres serveis que faran més ràpida i efectiva la implantació de la teva empresa a l’exterior!

Com funciona?

Vols portar la teva empresa a una nova dimensió internacional? Descobreix com funciona el Servei d’implantació empresarial a l’exterior en tres passos:

 1. Et reuniràs amb els nostres experts en internacionalització per posar en comú els objectius i les necessitats de la teva empresa. Analitzarem la viabilitat del teu projecte d'implantació al país i definirem conjuntament el projecte a realitzar per part de l'oficina per assolir els teus objectius al mercat
 2. Et presentarem, gratuïtament i sense cap compromís, una proposta d’actuació elaborada conjuntament amb les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ. En aquesta proposta trobaràs el detall de les tasques a executar, el calendari d’actuació i el cost del projecte
 3. Si t’agrada la proposta, la podràs executar en el mercat escollit amb la plena dedicació dels nostres professionals de l’oficina exterior i l’acompanyament personalitzat del teu gestor de projecte a Barcelona

 

Sol·licita el Servei d’implantació empresarial a l’exterior i porta la teva empresa a una nova dimensió internacional!

A qui s’adreça?

El Servei d’implantació empresarial a l’exterior el pot sol·licitar qualsevol empresa establerta a Catalunya, però es dirigeix especialment a empreses amb experiència exportadora. És important tenir un cert volum per implantar-se a nous països. No obstant, el servei també s’adreça a startups i empreses del tercer sector social, que tenen un important descompte addicional en aquests projectes.

Tots els serveis que necessitis els realitzaran els experts de les Oficines Exteriors de Comerç i Inversions d’ACCIÓ ubicats als països de destinació. L’empresa haurà d’assumir parcialment el cost del servei (document .PDF), que serà cofinançat per ACCIÓ.

Si vols passar de ser una empresa que surt a vendre a l’exterior a convertir-te en una companyia que deixa petjada al món, aquest és el teu servei. Sol·licita’l!

Sol·licitud

El Servei d’implantació empresarial a l’exterior és un servei permanent d’ACCIÓ.

Sol·licita’l!

Servei d’implantació empresarial a l'exterior: experiències i publicacions