Mexicauto
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mexicauto

Fes camí a Mèxic amb altres empreses del sector de l’automoció

Com els mateixos cotxes, el negoci en aquest sector té moltes parts diferents. Tant se val si produeixes peces electròniques, retrovisors o caixes de canvi; Mèxic és un destí inevitable des que una desena dels grans fabricants de l’automòbil s’hi ha instal·lat o expandit els darrers anys, també amb els seus centres d’R+D. Si vols saber on i a qui vendre els teus productes, ampliar la teva presència al país o compartir i aprendre de les experiències d’altres empreses catalanes, apunta’t al Mexicauto i aprofita el coneixement de més de 10 anys en aquest sector de la nostra Oficina Exterior a Mèxic DF!

Rebràs un assessorament personalitzat per dissenyar el teu full de ruta, podràs participar en actuacions agrupades, estar al dia de tot el que passa a Mèxic en aquest sector o gaudir d’atenció ràpida i personalitzada sobre el terreny. No et tanquis cap porta i puja al vehicle que farà créixer el teu negoci, suma’t al Mexicauto!

Què ofereix?

Formar part del Mexicauto va molt més enllà d’un servei concret, és convertir-te en una part activa de la xarxa d’empreses catalanes que treballen en el sector de l’automoció al país nord-americà. Ser-ne membre disposa dels següents avantatges:

  • Una primera trobada amb els nostres consultors experts en internacionalització per explicar-nos els teus plans i dissenyar un full de ruta per començar a fer-los realitat.
  • Una videoconferència amb la directora de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a Mèxic DF, que porta més de 10 anys acompanyant empreses catalanes d’automoció.
  • Prioritat d’accés en les actuacions agrupades que realitza ACCIÓ en el marc del sector de l’automoció a Mèxic.
  • Estar al dia de tot el que es mou en aquest sector a Mèxic mitjançant comunicacions periòdiques i el contacte directe amb els nostres consultors.
  • Podràs participar als dos esmorzars de treball anuals per parlar de temes d’interès i intercanviar experiències amb altres empreses catalanes que també operen en aquest sector a Mèxic.
  • Accés a México Responde: obtindràs resposta en 48 hores als teus dubtes sobre el procés d’entrada i/o consolidació al país.

I a tot plegat, hi pots sumar tots els serveis d’internacionalització habituals d’ACCIÓ. No deixis que t’ho expliquin, apunta’t al Mexicauto!

A qui va dirigit?

Mexicauto es dirigeix a empreses catalanes de qualsevol àmbit dins del sector de l’automoció que operin a Mèxic o tinguin interès a fer-ho. Tant si ja estàs establert al país com si tot just comences a interessar-t’hi, al Mexicauto hi ha lloc per a tu.

Tens algun dubte? Te’ls resolem!

Com funciona?

Un cop sol·licitis formar part del Mexicauto, ens posarem en contacte amb tu per establir una primera trobada amb els nostres experts. Parlarem sobre la teva empresa, quines opcions tens a Mèxic i plantejarem un primer full de ruta en funció de les teves necessitats. A més, podràs realitzar una videoconferència amb la directora d’ACCIÓ a Mèxic DF, experta en el sector automoció, per establir els primers passos de col·laboració.

D’altra banda, un cop t’inscriguis a Mexicauto començaràs a gaudir de la resta d’avantatges de formar-ne part. Et mantindrem al dia de totes les activitats específiques, actuacions agrupades o informacions rellevants del sector a Mèxic.

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls i multiplicar les teves opcions de fer negoci!

Cost i sol·licitud

Formar part del Mexicauto és gratuït, així com l’assessorament i les primeres propostes de full de ruta.

No t’ho pensis més i apunta-t’hi ara!