Servei d'internacionalització agrupada
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Servei d'internacionalització agrupada

Troba els millors aliats per ser fort a l’exterior

Tens un model de negoci consolidat localment però trobes dificultats perquè funcioni en alguns mercats exteriors? Has pensat a establir aliances per enfortir la teva proposta internacional i crear una oferta conjunta més completa? Aposta per la cooperació empresarial internacional! El Servei d’internacionalització agrupada t’ajuda a detectar els punts on reforçar aquesta estratègia i a trobar els millors socis per completar una oferta atractiva pels clients internacionals.

Troba els aliats que et faran fort a l’exterior!

 

L’objectiu del Servei d’internacionalització agrupada és facilitar la col·laboració entre empreses per generar projectes conjunts de negoci internacional. Podràs competir a l’exterior amb una nova oferta construïda amb la suma de les capacitats individuals de les empreses participants a cada projecte.

Aquest servei et permetrà detectar els punts de millora per fer més competitiva la teva empresa a l’exterior i et posarà en contacte amb els que poden ser els teus millors aliats per completar una bona oferta d’internacionalització agrupada.

Contacta amb nosaltres i fes més atractiva la teva oferta als mercats exteriors!

 

El Servei d’internacionalització agrupada va dirigit a qualsevol empresa establerta a Catalunya amb una activitat consolidada que vulgui millorar el seu negoci internacional. Les empreses han d’estar disposades a cooperar amb altres companyies per desenvolupar un projecte d’expansió internacional.

Sol·licita’l!

 

El Servei d’internacionalització agrupada s’ajusta a les teves necessitats i consta de diferents fases que es poden realitzar de forma lineal o conjunta, en funció dels teus interessos.

  • Ens trobarem per conèixer el teu negoci i els teus objectius per tal d’analitzar la situació i detectar els espais de millora en l’oferta internacional. En sortiràs amb un full de ruta per saber on et trobes del camí a recórrer per assolir les teves fites.
  • Treballarem de forma col·lectiva en tallers per detectar capacitats i actius; crear projectes de cooperació i definir els socis ideals per a cadascun; així com per aprendre a dissenyar acords de cooperació.
  • T’acompanyarem en l’execució del projecte des del seu inici perquè aprofitis totes les oportunitats disponibles amb el suport de la xarxa d’Oficines Exteriors d’ACCIÓ.

No esperis més per fer més fort el teu projecte internacional!

El Servei d’internacionalització agrupada és gratuït* i és un servei permanent d’ACCIÓ.

Sol·licita’l!

*Alguna de les eines pot estar sotmesa a cofinançament entre l’empresa i ACCIÓ.