Oficina Exterior de Catalunya a Boston
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Oficina Exterior de Catalunya a Boston

Vols fer negoci a la Costa Est dels Estats Units?

Vols connectar la teva empresa a un dels ecosistemes més innovadors del món? Des de l'oficina exterior d'ACCIÓ a Boston ajudarem la teva empresa a establir contactes i aprofitar els avantatges de la Costa Est i els principals campus universitaris i tecnològics dels Estats Units.

Des de Boston t'ajudem a fer negoci a...

La teva oficina a Boston

L’Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Boston està dirigida per Marc Gràcia. Enginyer industrial, compta amb una llarga experiència en projectes d’innovació i de transferència tecnològica.

Oberta l’any 2015, l’oficina d’ACCIÓ a Boston és una de les últimes que s’han posat en marxa i té un enfocament molt especialitzat: connectar empreses catalanes amb un alt component tecnològic i innovador a l’ecosistema de startups i de transferència tecnològica més important del món.

Així, amb serveis com el Road to Boston, empreses principalment del sector TIC i salut ja han aconseguit contactes i aliances per accelerar el seu creixement i aprofitar el dinamisme d’algunes de les millors universitats i centres de recerca del món.

Boston

Ubicació

One Broadway, 14th Floor

Cambridge MA 02142 Boston

Estats Units d'Amèrica