Reinnova
 • Share to Linkedin
 • Print

Reinnova

Prepara’t perquè la innovació millori el teu negoci

Tothom et diu que per créixer has d’innovar, però no sempre és fàcil saber com, saber per on començar o saber d’on treure el temps. Però malgrat les dificultats, sense innovació no hi ha creixement. I quan la teva competència innova i tu no, ni tan sols hi ha supervivència.

Si no has innovat mai i vols preparar-te per fer-ho, reacciona. Si ets conscient que la innovació mai no s’atura i vols donar un altre gir a la teva empresa, torna-hi. Si busques que la teva empresa es prepari i creixi amb innovació, Reinnova.

És el moment de renovar-te amb la innovació: Reinnova!

Reinnova t’ofereix una anàlisi de l’estat actual de la teva empresa i t’acompanya en el disseny del pla per millorar-lo i la seva implementació. T’aportarà una anàlisi pràctica i solucions amb resultats tangibles i personalitzats per a la teva empresa.

Si el teu negoci es reinnova, aconseguiràs:

 • Una anàlisi actual de l’estat de l’empresa i de les seves mancances i oportunitats.
 • Una fotografia futura de com podria ser la teva empresa
 • Un full de ruta amb les recomanacions que pots implementar
 • L’acompanyament, per part dels nostres experts, en l’execució de les actuacions consensuades. 

 

Amb el servei Reinnova podràs iniciar processos d’innovació que millorin les àrees funcionals de la teva empresa i que facin més eficient la gestió del dia a dia. Hi obtindràs les eines necessàries per consolidar un model d’innovació sistemàtic que et permetrà afrontar el futur amb garanties.

Solucionaràs problemes actuals que bloquegen la gestió i l’eficiència de la teva empresa i podràs fer de la innovació el teu motor de creixement. Reinnova!

En primer lloc, obtindràs una diagnosi completa de la situació actual de la teva empresa a partir d’una sessió de treball entre l’equip directiu de l’empresa i ACCIÓ.

Per a l’elaboració de la diagnosi es treballa amb eines com el Business Model Canvas i altres reconegudes per la Comissió Europea com l’IMP3rove o l’Innovation Health Check.

A continuació, et presentarem un informe on s’identificaran, mitjançant un treball conjunt, els punts forts, les àrees de millora i unes recomanacions pràctiques per millorar una àrea concreta de la teva empresa.

Finalment, si decideixes aplicar alguna de les actuacions identificades, comptaràs amb l’acompanyament d’ACCIÓ i podràs aprofitar alguns dels serveis personalitzats que posem al teu abast:

 • Assessorament especialitzat en la gestió de la innovació.
 • Assessorament tecnològic i accés a tecnologia diferencial.
 • Servei de cerca dels socis i dels proveïdors més adients.
 • Cerca de possible finançament, si és necessari i s’escau.
 • Capacitació personalitzada a través de diferents tallers d’innovació.

 

Sol·licita ara la diagnosi i Reinnova la teva empresa!

 

Un cop entenem en quin punt està la teva empresa, el Servei Reinnova es concreta en dues fases per adaptar-se a les teves necessitats. Podràs fer-les totes dues o passar directament a la segona si ja tens una estructura preparada per innovar. Tot plegat, sempre amb l’assessorament personalitzat dels professionals d’ACCIÓ.

Fase 1: Prepara’t!

Si hi ha obstacles que frenen la teva empresa o no has innovat mai, és el moment de renovar-se. Revisem el teu model de negoci per identificar els punts de millora de l’empresa i implementar un projecte de base amb resultats.

Fase 2: Creix!

Si ja estàs innovant o estàs preparat per fer-ho, és el moment de créixer. Analitzarem com estàs gestionant la innovació i t’acompanyarem en el procés d’identificació d’oportunitats. Tot plegat et permetrà innovar de manera regular i identificar els principals reptes d’innovació.

Prepara’t. Creix. Reinnova!

El servei Reinnova és gratuït per a l’empresa i té una durada aproximada d’un mes. És indispensable un equip directiu implicat en el procés de treball.

El servei Reinnova treballa amb una metodologia que és especialment efectiva per a empreses que ja han superat l’etapa inicial de naixement, amb un mínim de cinc treballadors i una facturació a partir de 400.000 euros.

Si tens dubtes sobre si la teva empresa pot treure partit del servei Reinnova, posa’t en contacte amb nosaltres i ho esbrinarem plegats.

Si no els tens, sol·licita el servei i fes de la innovació el motor de creixement de la teva empresa!

Notícies sobre Reinnova

There is no content in English related to this page. You can check news, in Catalan, in our press search.