Cupons a la Internacionalització
  • Share to Linkedin
  • Print

TECNIOspring Plus

El millor talent en R+D al teu abast

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar l'investigador adient per dur-lo a terme? El programa TECNIOspring Industry d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal d’R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO.

Podràs desenvolupar durant dos anys un projecte de recerca aplicada a cost zero amb la incorporació del millor talent d'R+D.

Estigues informat sobre l'ajut!

El programa TECNIOspring Industry ofereix un ajut del 100 % per a la contractació de personal d’R+D qualificat durant dos anys.

Poden sol·licitar-lo empreses amb seu operativa a Catalunya o entitats acreditades TECNIO.

Les empreses i entitats acreditades TECNIO poden desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres.

Per fer-ho, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador que el durà a terme.

Publica el teu projecte de recerca i el perfil d'investigador que necessites. 

Consulta tota la informació del programa en anglès al web de TECNIOspring Industry.

Per poder accedir a un investigador del Programa TECNIOspring Industry has de preparar i enviar-nos el teu projecte i la descripció del perfil d'investigador que necessites.

Tot i que la convocatòria per a investigadors només està oberta uns determinats mesos, els projectes o vacancies es poden enviar en qualsevol moment. Pots veure els projectes oberts actualment aquí i pots enviar-nos les teves propostes. Contacta amb nosaltres per publicar la teva oferta!

 

Si ets una empresa, no esperis fins a l'últim moment i troba ja el teu investigador. Consulta aquí tot el que necessites per identificar l'investigador adequat per dur a terme el teu projecte de recerca.  

Si ets un investigador, consulta tota la informació del programa i informa't sobre la convocatòria en curs.

El programa s'emmarca dins de les Accions Marie Sklodowska-Curie de la Comissió Europea i està alineat amb l’estratègia RIS3CAT, així com amb la Europe Strategy 2020.

Estigues informat sobre l'ajut!

Notícies sobre TECNIOspring Industry

There is no content in English related to this page. You can check news, in Catalan, in our press search.

TECNIOspring Industry: experiències i publicacions

We don't have English content related to this page. You can check reports, success stories and more publications, in Catalan, in our Knowledge bank.

Unió Europea