Cupons a la Internacionalització
  • Comparte a Linkedin
  • Imprimir

Servei d'assessorament en innovació

Innovar i fer R+D ja no és un repte, és una oportunitat al teu abast

La innovació és la millor solució per adaptar-te constantment a les tendències del mercat, i encara que no t’ho sembli, innovar és a l’abast de qualsevol tipus d’empresa.

ACCIÓ disposa de diferents programes d’assessorament i ajuts específics per innovar i desenvolupar projectes d'R+D. El Servei d’assessorament en innovació i projectes d'R+D t’ajudarà a conèixer les opcions que més t’encaixen i t’orientarà per portar a terme els teus projectes d’una manera més eficient, amb més valor afegit i amb més possibilitats d’èxit al mercat.

Prepara la teva empresa per als nous reptes tecnològics del mercat i per aprofitar noves oportunitats empresarials, fes R+D!

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem!

Un equip de professionals especialitzats en el desenvolupament de projectes d’innovació t’assessoraran sobre diferents àmbits:

  • Innovació en la gestió a l’empresa i en la transformació cap a nous models de negoci.
  • Innovació tecnològica per tal de desenvolupar projectes d'R+D empresarial.
  • Innovació específica per a startups.
  • Innovació per aprofitar oportunitats de negoci a l’exterior.
  • Assessorament tècnic per estructurar els projectes d’R+D.
  • Impuls financer per portar a terme els projectes.

 

El Servei d’assessorament en innovació i projectes d'R+D també dona resposta als teus dubtes específics sobre innovació a la teva empresa, el desenvolupament de projectes d'R+D i les oportunitats tecnològiques.

El Servei d'assessorament en innovació i projectes d'R+D va dirigit a totes les empreses interessades a aplicar o millorar la innovació, desenvolupar projectes d'R+D o a aquelles amb necessitats tecnològiques. Consulta'ns!

 

El Servei d’assessorament en innovació i projectes d'R+D és un servei permanent d’ACCIÓ. Sol·licita’l

Notícies sobre Servei d'assessorament en innovació

No existe contenido en español relacionado con esta página. Puedes consultar noticias, en catalán, en nuestro buscador de prensa.

No existe contenido en español relacionado con esta página. Puedes consultar informes, casos de éxito y otras publicaciones, en catalán, en nuestro banco del conocimiento.