Corporates & Startups Open Innovation Challenge
  • Comparte a Linkedin
  • Imprimir

Corporates & Startups Open Innovation Challenge

20 reptes per a la teva startup, quin pots solucionar?

Quanta innovació pots oferir? La teva startup és a punt per al repte? Vols jugar a 1ª Divisió?

20 corporates internacionals que treballen en tecnologies disruptives seran al Mobile World Congress 2019 per trobar solucions innovadores en la creixent comunitat de startups tecnològiques.

Escull els reptes que més encaixen amb la teva experiència i apunta’t per presentar la teva proposta trencadora. Pot ser l’inici d’una fructífera amistat.

El termini d'inscripcions ha finalitzat. Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

Què ofereix?

Les corporates ja han entès que la millor innovació prové de l’exterior. Els usuaris, els ciutadans i especialment les startups estan canviant la manera com la innovació afecta tot tipus de negocis.

El Corporates & Startups Open Innovation Challenge és una nova iniciativa organitzada per ACCIÓ, en el marc del 4YFN, que tindrà lloc a Barcelona durant el Mobile World Congress 2019.

Les corporates es volen involucrar en les solucions més disruptives per als seus reptes. Per tant, ofereixen a les startups totes les seves capacitats per provar noves tecnologies, les seves infraestructures i l’accés al mercat. Estan disposades a invertir en la solució o integrar la tecnologia.

Com funciona?

El termini d'inscripcions ha finalitzat. Si vols més informació, contacta amb nosaltres. Es tindrà en compte l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

Pots aplicar a tants reptes com solucions creguis tenir. Només cal que t’asseguris que la teva startup reuneix les condicions del repte.

La corporate revisarà la teva sol·licitud. Si la solució és atractiva per al seu repte, acceptarà trobar-se amb tu al 4YFN a Barcelona.

L’organització contactarà amb tu per donar-te la informació sobre la teva participació.

No hi ha cap cost per participar-hi. Si alguna de les teves sol·licituds és acceptada, hauràs de venir al "4YFN Corporates and Startups one-to-one meetings event" el 26 de febrer a Barcelona.

Si no disposes d’acreditació per assistir al 4YFN, t’oferirem un 70% de descompte per ser-hi. Amb ell podràs visitar la fira i també tindràs l’oportunitat d’assistir a l’última jornada del Mobile World Congress.

Condicions i sol·licituds

El Corporates & Startups Open Innovation Challenge es dirigeix a startups i pimes innovadores d’arreu del món.

Revisa els termes i condicions de cada repte i aplica només en aquells on tens la seguretat de complir-los.

Recorda que si ets seleccionat, hauràs de ser present a Barcelona el 26 de febrer al 4YFN.

 

El termini d'inscripcions ha finalitzat. Si vols més informació, contacta amb nosaltres.

EEN-CE-crop4YFN - Connecting startups