Servei de consultes tecnològiques
 • Comparte a Linkedin
 • Imprimir

Servei de consultes tecnològiques

Troba la tecnologia que necessites

En qualsevol millora de producte o optimització de processos la tecnologia és un element fonamental. Trobar la que més s’adapta a les teves necessitats és més senzill amb el Servei de Consultes Tecnològiques. De forma ràpida i gratuïta identificaràs les eines que impulsaran el teu negoci.

Sol·licita el Servei de consultes tecnològiques!

El Servei de consultes tecnològiques t’ofereix assessorament i eines per utilitzar la tecnologia com a palanca de canvi. De forma totalment gratuïta obtindràs:

 • Suport en el disseny o conceptualització de nous productes
 • Solucions tècniques a reptes funcionals dels teus productes
 • L’anàlisi de la viabilitat tècnica o industrial d’una idea
 • Coneixement sobre les noves tecnologies a la teva disposició
 • Identificació dels proveïdors de tecnologia més adequats per resoldre el teu repte
 • Un test de productes, processos o serveis
 • Suport per aconseguir el finançament necessari per aplicar aquestes millores

 

Consulta’ns per conèixer-ne tots els detalls.

Si sol·licites aquest servei ens podràs explicar, d’una manera ràpida i senzilla, qui ets, com és la teva empresa i quina idea et ronda pel cap. Analitzarem el teu cas concret i, en pocs dies, contactarem amb tu per explorar els camins que poden millorar el teu projecte amb la tecnologia més adient per a tu.

No esperis més i troba la tecnologia que necessites!

 

El Servei de consultes tecnològiques ja ha ajudat moltes empreses a impulsar el seu negoci:

 • Oller, està tot inventat al món dels taps de suro?

Taps de suro innovadors? Diferents? El Grup Oller fa 125 anys que posa taps de suro a ampolles de vi, cava i champagne. Tot i així, sospitaven que es podien fer millor i la tecnologia els va ajudar a convertir aquesta inquietud en facturació. Amb l’assessorament d’ACCIÓ i la col·laboració de l’Institut Químic de Sarrià han revolucionat el món dels taps de suro amb un nou material adhesiu que els permet segellar els taps en un temps rècord.

 • Autoadhesivos Z&R, etiquetes d’última generació

Algú a Autoadhesivos Z&R es va preguntar si seria possible integrar els adhesius que produïen des de feia anys a les màquines que fabriquen peces de plàstic. I la tecnologia va confirmar que sí, que no només era possible, sinó una excel·lent idea. Van integrar un procés dins l’altre amb l’ajuda del Centre Català del Plàstic i l’han aplicat a sectors tan variats com el de la motocicleta, el mobiliari urbà o el packaging. Amb aquesta innovació tecnològica, l’empresa ha millorat el seu producte i ocupat nous nínxols de mercat!

La teva empresa pot ser la següent, consulta’ns!

El Servei de consultes tecnològiques és un servei permanent d’ACCIÓ. Sol·licita’l!

Notícies sobre Servei de consultes tecnològiques

No existe contenido en español relacionado con esta página. Puedes consultar noticias, en catalán, en nuestro buscador de prensa.

No existe contenido en español relacionado con esta página. Puedes consultar informes, casos de éxito y otras publicaciones, en catalán, en nuestro banco del conocimiento.